Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Bursdag

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Bursdag

juni 18 2017 - 22:00
Hei, jeg hadde nylig bursdag og etter i fjord gruet jeg meg ekstremt mye. Og det viste seg at jeg hadde grund til også.
Jeg er veldig sjenert og blir stressa når folk jeg ikke kjenner så godt snakker til meg eller om noen gjør noe som får folk til å se mot meg. På bursdagen min så fikk jeg en jævlig rar teit gave av familien som jeg ble irritert for men valgte å ikke vise det og smile og takke i stede. Da jeg kom på skolen hadde noen av vennene mine fiksa noe i skapet mitt men jeg var redd for å åpne det men viste seg det ikke var noe stort så det gikk greit. Da klassen satt i klasserommet begynte to å synge å jeg smilte men på innsiden holdte jeg på å klikke. folk snudde seg og så på meg og jeg ble jævlig stressa. Det viste seg at Facebook hadde klikka så ikke mange så at jeg hadde bursdag.Det var både positivt for da slapp jeg og få den oppmerksomheten blant folk på skolen og trening men samtidig var det bare familie og 3 venner eller no som skreiv noe. Og det er lit kipt når de fleste gode vennene glemmer det og ikke få melding om det engang. Vet ikke om dette høres dumt ut men skulle liksom ønske jeg kunne hatt en bar bursdag og vært med vennene mine isteden for å bli glemt bort igjen og igjen. Det blir så ensomt.
Avatar

Re: Bursdag

juni 23 2017 - 07:50
hei, må si at jeg føler litt det samme som deg. Hater egentlig å ha bursdag generelt, for er så sykt mye press på hvor mange som poster på veggen din. Tør aldri invitere til bursdag heller for er redd for at folk skal synes det er kjedelig og at jeg har få venner osv.
Til forsiden