Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Bitterheten

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Bitterheten

juli 10 2017 - 19:00
Mann på snart 30 år. Har vært alene og singel hele mitt liv. Har vært på noen få dates i løpet av livet mitt, men har aldri kommet meg til noe andre date med ei dame. Som tiden går, kjenner jeg også at jeg begynner å bli mer og mer bitter mot damer, spesielt når jeg går forbi kjærestepar på gaten som storkoser seg og har det så godt sammen for eksempel. Jeg blir bitter når jeg er på facebook/insta og ser bekjente som legger ut bilder av seg og kjæresten. Jeg jobber i en matvarebutikk, og til og med dette begynner å bli vanskelig, når jeg skal være like hyggelig mot alle kundene, men kjenner jeg må virkelig anstrenge meg når jeg får damelige kunder på min egen alder.. Har ikke lyst til å være sånn, men det er slik det har blitt..
Avatar

Re: Bitterheten

juli 10 2017 - 23:47
Har prøvd å fått meg på tanken at det er mulig å ha et fint liv uten å ha kjæreste, for å føle meg litt bedre. Men saken er at, det er ikke det jeg vil. Jeg vil finne noen å dele resten av livet med. Noen som kan ta meg, for den jeg er.

De menneskene jeg har rundt meg vil snill, rolig og litt sjenert mann vil jeg tro, Vet jeg er godt likt av kolleger på arbeidsplassen.
Har generell intelligens og sosial intelligens, men jeg er ikke av den type person som klarer å dra ut på byen en helg, og sjekke opp masse damer. Jeg kan være litt sjenert/beskjeden, og selvtilliten er ikke god, spesielt når jeg er i større grupper med folk. De få datene jeg har vært på, er med damer som jeg har truffet via nettdating sider.
Har ikke et totalt deformert ansikt, men er også klar over at jeg ikke er en spesielt pen mann.

Avatar

menn og kvinner....

juli 11 2017 - 08:49
Jeg føler vel mest for å svare Rebel Man her, for du har noen interessante refleksjoner, betraktninger. Du snakker om det at menn og kvinner er født forskjellig. Jeg har hele mitt voksne liv vært opptatt av om det går an å si det (bortsett fra det innlysende fysiske, selvfølgelig....), jeg ble jo voksen og gikk på lærerskolen i likestillingens tidsalder....og der var det selvfølgelig mest fokus på at menn og kvinner kunne gjøre det samme, og at det var mest miljøet som hadde forventninger til hvordan du skulle oppføre deg. Og jeg tror jo også at det er mye i det, da. Men det kan jo også være som du sier, at det er en del genetiske forskjeller som er medfødte, men jeg synes det er vanskelig å vite akkurat hvilke, og det vil uansett være mange unntak, fordi hvert menneske er jo helt unikt. Men det du skriver akkurat her om hva menn og damer blir seksuelt tiltrukket av, er jo noe jeg har hørt før, da. Jeg kjenner meg iallfall sterkt igjen i det du beskriver om damer her. På den andre siden så kan man jo ikke helt se vekk fra utseendet, og det tror jeg ikke vi damer gjør heller, man må like det man ser.! Men jeg tror at gode, personlige egenskaper på en måte gjør utseendet bedre....!! Men så har du dette at menn først og fremst tenner på utseendet, da (hvis det er riktig...) det er jo utrolig overfladisk og trist? Er menn som et dyr som bare handler på sine mest primitive impulser da? Og hvordan skal man da få menn og kvinner til å passe sammen, når de har så forskjellig utgangspunkt for hvordan de nærmer seg hverandre?
Avatar

Re: Bitterheten

juli 11 2017 - 10:44
Om du trenger ei jente å snakke med som tåler bitre folk så er jeg her ;)

Er vel bare å komme seg opp på hesten igjen, lettere sagt enn gjort. Men man må jo begynne ett sted.

Er 22 år og er hobby psykolog for 3-4 stykker. Sååå null stress for meg om du klager hver dag i 10 uker
Avatar

Re: Bitterheten

juli 11 2017 - 20:18
Jeg kommer nok aldri til å gi helt opp, det tror jeg ikke. Men det blir verre og verre å komme seg opp på hesten igjen, for hver gang jeg blir avvist kjenner jeg.

Hehe, hvordan er det jeg kommer i kontakt med deg da Petrina?
Hadde vært greit å hatt noen å klage til ja :P
Til forsiden