Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Begynne å studere som 27-åring

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Begynne å studere som 27-åring

des 28 2019 - 00:29
Jeg er allerede ensom, men jeg er redd for å være helt alene hvis jeg reiser for å studere. Jeg vet heller ikke hva jeg vil studere bortsett fra at jeg føler jeg må ha en grad slik at jeg kan få meg en helt vanlig kontorjobb. Innspill mottas med stor takknemlighet
Avatar

Samme situasjon

des 29 2019 - 21:52
Føler på akkurat det samme som deg! Er like gammel som deg og har ikke noe særlig utdanning. Har tenkt ma ge ganger på å studere men føler meg så "gammel" i forhold til dem andre, og er redd for å bli ensom og utstøtt.
Avatar

Gjør det

des 30 2019 - 20:54
Jeg vil anbefale dere å begynne på studier. Jeg var selv student som 27-åring. Dere vil møte mange som er eldre, og et flertall yngre, men tviler på at dere vil føle dere gamle. Jeg tenker at studentlivet kan åpne nye muligheter hvis du sliter med ensomhet. En helt ny hverdag med folk som har valgt det samme, og som mest sannsynlig ikke kjenner deg. Særlig hvis man studerer et stykke unna. Tenk så deilig. Det er litt som å starte på nytt. I verste fall er det jo bare å flytte hjem igjen. Gjør det!
Avatar

Re: Begynne å studere som 27-åring

des 30 2019 - 21:34
Jeg er i 30 årene og er student. Jeg angrer ikke et sekund. Jeg føler meg verken ung eller gammel. Veldig spredt i alder. Lykke til.
Til forsiden