Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Begge deler..

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Begge deler..

sep 13 2019 - 06:29
Livet er rart. Man kan bli syk av å være ensom, men man kan også bli syk av å være med andre mennesker, mobbing overgrep etc..
Avatar

Re: Begge deler..

sep 13 2019 - 23:02
Jeg tror ikke en egentlig kan bli syk av å være "alene". Jeg tror en blir syk viss en er alene, men ønsker å være med andre. Så lenge du har tilgang på livsnødvendige ting, og gjør det du liker, og ønsker å gjøre dem alene, tror ikke jeg det er noe negativt med det.
Avatar

Hei

sep 14 2019 - 01:54
Jeg har alltid lurt på hvordan noen trives i sitt eget selskap.ja man kan bli syk hvis man ikke omgås andre men lever ufrivillig med ensomhet og ja man kan bli syk med andre hvis man blir mobbet eller folk tapper en for krefter at det er tapper en så mye for energi og alle inntrykk av å omgås andre.samtidig er man ufrivillig alene og man lengter etter mennesker så faller man mer og mer nedover.men angstsan noen liker også å være alene i sitt eget selskap og det har jeg aldri skjønt hvordan folk klarer det.
Til forsiden