Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Andre voksne her??

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Andre voksne her??

mai 18 2021 - 11:00
Med voksen mener jeg over 30...ellers er det vel forøvrig kun et tall, og hvordan man føler seg.

Skriver her i håp om at noen kanskje vil sende en privat mld... Samme hvor i landet du bor, og hvilket kjønn! Trenger bare noen og kunne skrive litt med nå og da. Om det er nærmere, så kanskje treffes etterhvert:)

Jeg er en kvinne, 45 blitt. Har sambo, men likevel ganske ensom! Har ingen venner besøke her i nærheten, og bor i en ganske liten bygd med nærmende null ting og dra ut på eller ting som interesserer... Det er natur rundt- og det er bra...Men en savner mye andre ting også..Og når en føler seg litt ekstra "nede" er det litt begrenset hva som gleder også, og påvirker også energien... Gjør ikke ting bedre at man til stadighet har dårlig råd...

Likevel- så liker jeg ikke være den som bare klager om alt mulig, og liker best være litt positiv og med en porsjon humor. Det hjelper på! Greit og dele litt bekymring og vanskelige ting, men blir det altfor mye så blir det heller negativ energi som også er med og trekker ned. Vet likevel at ingenting ved livet er kun svarthvitt, og opplevd en god del "utfordringer" selv til tider.. Ønsker ikke stå fast i det. Kan huske det, men livet går videre:)

Er glad i gode vennskap med rett kjemi, dyr, natur, foto, musikk, film, bøker, reise/tur, mat/ drikke( også koselig med et glass vin iblant)
blomster, museum, noe interiør, brodere nå og da, puzzle, kryssord, fiske, danse, gå tur..

Ta gjerne kontakt:)
Avatar

re: andre voksne her

mai 23 2021 - 10:53
Hei, Jeg er per definisjonen "over 30" ikke voksen, men jeg har mye livserfaring :) Jeg er en kvinne på 27 som har en samboer også! Jeg føler meg ogås ofte ganske alene. Jeg liker dyr og har en hund, jeg liker å fotografere, å være i naturen, eller bare vandre gatelangs og oppdage byen der jeg bor igjen og igjen. Hvilke filmer liker du? Og hvilken sjanger bøker?
Jeg er også glad i musikk, liker å skrive sanger og lange tekster og jeg liker også håndarbeid: kunne godt lært meg å brodere :)
Hvilken musikk liker du? Har du hørt om musikkgruppa no.4? Liker du å se på Hver Gang Vi Møtes? Og har du prøvd ut Wordfeud? Det er nesten som scrabble!
Så mange spennende interesser du har :)
Jeg sender deg melding! Med mange av de samme spørsmålene og så kan du velge om du vil svare her eller der!
Avatar

Hei.

juli 13 2021 - 01:49
Og jeg er en mann på 48 bosatt i Drammen. Jeg er ung ufør og har en x som jeg har sett hver dag i 22 år. Har ingen familie, og bare en annen venn+,en turgruppe. Jeg driver litt med musikk og tegning, leser ser på DVD er, skriver sanger og følger litt med i det politiske liv. (Håper på et helt annet kostebinderi til høsten.)

Nå er jeg mye av Norge fremdeles stengt, dagsentere, støttesentere, støttegrupper, og div aktiviteter jeg var med på før. Jeg hadde gitarelever, var med i kor,teatergrupper,musikkgrupper, stemmegrupper, skrivegrupper. Sommerferieturer Osv, alt det er fremdeles stengt og kommer nok aldri mer tilbake, til høsten kommer nye mutanter og nye nedstenginger, det er ikke bra.

Derfor må man møtes på de måter man kan. Jeg har vært på sidetmedord I årevis og er klar for nye kontakter!

Håper du liker å skrive!

Mvh Onlyhuman.
Avatar

Voksen,men ensom

sep 9 2021 - 22:29
Jeg er en godt voksen dame som er flyttet hit jeg bor for 4 år siden.Er ikke blitt kjent med noen på den tiden.Jeg sliter med sykdom, som kommer og går, og er ikke så aktiv. Savner noen å prate med. Men har inntrykk av at dette bare er for yngre folk, ikke gamlinger som meg.Skulle ønsket folk ville si alder her inne, føler det er ettere å ta kontakt da.
Avatar

Godt voksen og kronisk syk

sep 10 2021 - 09:43
Hei

Jeg er ikke ensom men mye alene. Som kronisk syk så orker jeg utrolig lite. Jeg trenger hvile og ro. Og dette er jo ikke ett valg Jeg har tatt selv !
Jeg er av natur aktiv og full av energi humor og engasjement i mye.
Å ende opp parkert på sofaen så full av smerter at jeg nesten ikke tror det selv.
Gruer meg hysterisk til denne vinteren for da blir jeg være ingen medisiner har særlig effekt og jeg får panikk og humøret blir deretter.
Vel. Trenger å snakke med noen ! Med mange ! Fint om du er i samme situasjon men det er ikke noe krav. Livserfaring holder i massevis.

For jeg trenger å skjønne at det finnes andre der ute som også sliter så ufattelig. Som har samme tanker. Som kjenner den grusomme fortvilelsen over alt som ikke ble alt en ikke klarer og kan.

Livet piler jo fra meg. Men jeg vet : det er best å godt situasjonen.legge lista lavt og ikke bli like skuffa hver dag.

Søk hjelp ! Hvor mange ganger har du ikke hørt det? Hvor skal hjelpen søkes ? Psykologene har ett års ventetid. Fastlegen kan ikke mere.

Ok. Det ble langt.

Håper mange tar kontakt ! Jeg kan også hjelpe noen ! Er kvalifisert miljøterapeut med mange års erfaring. Uten at det betyr såmye.

En fin dag ønskes fra liina
Til forsiden