Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Alt jeg ønsker er en kjæreste og et familieliv

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Alt jeg ønsker er en kjæreste og et familieliv

april 20 2022 - 01:01
Jeg er en mann på 36 år, og jeg lider i det stille i mangel av kjæreste og barn. Alle på min alder har dette nå, bare ikke meg. I alle fall slik det føles.

Tok masse feilvalg i slutten av tenåra (ikke rus eller kriminalitet) og tidlig i 20-åra som fremdeles plager meg. Jeg jobber, men har ikke fast jobb og har heller ikke eid bolig. Dette gjør at jeg ikke føler meg verdig en partner i dette materialistiske samfunnet.

Jeg har ikke følt nærhet og intimitet på 4 år. Jeg blir eldre og mindre attraktiv på markedet, og det er vanskelig å tenke på. Har også mistet håret (så godt som) og syns det er kjipt. Har skjønt at nettdating er håpløst for meg.

Sliter med å treffe nye mennesker da jeg er introvert og syns det er vanskelig å komme i kontakt med folk. Jeg har egentlig ingen nære venner, og jeg føler meg utrolig ensom i verden.

Har masse depressive tanker og av og til suicidale. Jeg får jo liksom aldri oppleve noe av det gode i livet, så det er vanskelig å se fremover kan du si.

Vet ikke hva jeg vil med innlegget.
Avatar

Re: Alt jeg ønsker er en kjæreste og et familieliv

april 20 2022 - 11:03
Jeg har noen tanker å komme med her.

Din attraksjonsverdi er ikke bare målt i hus, jobb og penger,
den blir ikke nødvendigvis lavere av at du er eldre,
den blir ikke så påvirket av manglende hår, tror jeg, spes om du tar en "moderne hentesveis",
og den vil automatisk bli enda mer satt på prøve online, det er et mareritt for de fleste å søke online, tror jeg.
Avatar

Du er bra nok!

mai 4 2022 - 22:20
Hei, dame i 20-årene her. Ikke alle damer er så materialistiske og overfladiske som du frykter. I min verden har ikke kjøp av bolig og håravfall noe å si for om du er en verdig partner eller ikke. Ville bare si det :)
Avatar

Takk Solsikke

juni 27 2022 - 01:59
Det er godt å høre, men jeg finner tydeligvis ikke damer med dine holdninger. På Tinder er alt overfladisk og jeg blir ikke kjent med folk i det virkelige liv.
Avatar

Mansør

juni 27 2022 - 10:43
Har du prøvd "Møteplassen" og andre nettdatingsforum? Skulle jo tro at det var en del som matcher deg også og at noen av dem er på nettdating?

Hørte nylig statistikk fra USA om at halvparten av den voksne befolkningen er single og at en av tre har aldri vært i forhold. Sam Vaknin mente at dette skyltes blant annet at folk var mer opptatt av karriere og at de var overstimulerte og isolerte seg i dagens samfunn og at ikke siden 1910 har det vært like mange single i verden. Jeg har hørt han referere til denne statisktikken flere ganger og jeg kan nesten ikke tro det, men trenden påstår han er at flere og flere isolerer seg for seg selv med sine skjermer.
Altså, du er ikke alene om å være singel, MEN du ønsker å få deg kjæreste, så det er sikkert en mager trøst. Håper du kommer over en nettdatingtjeneste der du finner en som matcher deg. Tvi tvi!
Avatar

Heidia01

juni 27 2022 - 19:55
Ja, var på møteplassen som betalende medlem i 6 mnd, og jeg tok kontakt med en del. Veldig få svarte, og jeg kommer nok til å spare pengene fremover, heller.

Dessverre er det slik at jeg veldig sjeldent blir betatt av noen. Ikke at jeg har høye krav, for det er jeg ikke i posisjon til, men sterke følelser er rett og slett sjelden vare her i gården. Rart, for ellers er jeg en følsom fyr, men kanskje ikke utad.

Senest i dag var jeg ute og ferdes på et stort kjøpesenter, og det eneste jeg så var familier, par og barn. Følte meg så utenfor.
Avatar

Hei!

juni 29 2022 - 14:53
Har du tenkt over at en forutsetning for å bli betatt og utvikle følelser for noen, er at du må bli kjent med og connecte med dem først? Kanskje dette sier seg selv, men jeg bare nevner det som en mulig forklaring på hvorfor du blir så sjelden betatt? Altså hvis du isolerer deg eller holder deg sjenert i bakgrunnen når det er noe sosialt? (For alt jeg vet har du mange venninner og snakker med damer i øst og vest også altså).

Men kan det hende at hvis dere har en del felles, at følelsene kan komme etter hvert, altså ikke som en stormfull, dyp forelskelse, men at du kanskje kan bli litt betatt? En forelskelse går jo over og det er jo alle årene etter det, mens man samarbeider om barna, at man også bør trives i hverandres selskap. Så det er viktig at vennskapet er godt.

Tror ikke jeg har så mange flere generelle tips å komme med og vet ikke om det var noe hjelpsomt siden jeg ikke kjenner deg, men ønsker deg en god sommer videre og tvi tvi!
Avatar

Heidia01

juni 29 2022 - 17:21
Dessverre har jeg ikke noe nettverk så jeg blir kjent med folk. Jeg har ikke en eneste venn, slik jeg ser det. Feil valg i 20-åra, en viss grad av sosial angst og en introvert personlighet er jo så godt som kroken på døra.

Når jeg en sjelden gang er med på noe sosialt sliter jeg med å konversere med folk. Alle andre har en god kjemi, men aldri med meg. Det er noe feil med meg, det er så åpenbart. Det skinner sikkert igjennom at jeg er utilpass og klønete sosialt.

Jeg er 36 år, så ser ikke at dette skal kunne endre seg heller. Alle sine liv er satt og det er ikke enkelt å få venner.

Jeg får nok ingen god sommer slik ting er nå, alt er bare ensomt, vondt og uutholdelig. Men takk for at du prøvde. God sommer til deg, Heidi.
Til forsiden