Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Alle har noen, jeg har ingen

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Alle har noen, jeg har ingen

april 26 2018 - 22:21
Følelsen av å ikke ha noen som tar kontakt og bryr seg i hverdagen blir større når en er inne i ei tung tid. I løpet av ei uke kan de eneste som kontakter meg være mamma, søster, ja bare nærmeste familie (og det er godt det altså, ikke misforstå), men savner venner/kompiser som tar kontakt og som svarer meg på meldinger og snap når jeg forsøker å ta kontakt i et lite rop om hjelp i denne tiden.. Tenker om det værste skulle skje, tar ei stund før noen reagerer på at jeg ikke er å få tak i.. Og det er jo veldig trist å tenke på, at jeg betyr så lite for folk.. Dem sier at alle har noen, men jeg føler jeg har ingen!
Avatar

Re: Alle har noen, jeg har ingen

april 26 2018 - 22:47
Jeg forstår akkurat helt presist hva du mener.. Det er liksom ikke bare en "følelse", men det er sannheten; "Alle har noen, jeg har ingen". Du har ikke bare lov til å føle det, men også lov til å si at sånn er det faktisk. Det er ikke så mye jeg kan si for å gjøre det bedre med tanke på at jeg ikke kjenner deg. Jeg skulle ønske det ikke var sånn, ikke for noen. Jeg håper bare at en dag så finner du en som faktisk vil ta kontakt og være der for deg i tunge perioder som nå. Og hvis du vil kan jeg prøve å være her nå.
Avatar

Re: Alle har noen, jeg har ingen

april 27 2018 - 07:27
Skulle ønske noen kunne si direkte til meg hva det er jeg gjør feil.. Vil bare at noen skal se meg og like meg!
Avatar

Re: Alle har noen, jeg har ingen

april 27 2018 - 10:59
Vannskelig å si hva du gjør feil. Kan hende du gjør ting rett, men at det tar tid også for å få resultat. En annen mulighet er f.eks å bli mindre avhengig av andre, altså det er du som bestemmer om utsagnet "Alle har noen, jeg har ingen" er sann eller ikke. F.eks kunne du like gjerne overbevist deg selv om at "det er ingen som faktisk har noen" som er sannt. Da må du i så fall også akseptere at du og alle andre står aleine med deres problemer, og at det er ingen helt i skinnende rustning som kommer å hjelper deg.
Avatar

Re: Alle har noen, jeg har ingen

mai 17 2018 - 19:57
Jeg kjenner meg veldig igjen i alt du sier. Føler heller ikke at jeg har noen som egentlig bryr seg, utenom nær familie. Det er en veldig sår følelse. Men du er ikke alene om å være alene. Send gjerne melding:)
Avatar

Hei

mai 17 2018 - 20:28
Jeg skal til Oslo i nær fremtid .Kan både treffe deg å være ubehagelig ærlig med deg om du ønsker det.tar jeg ikke mye feil så
Har du for lav selvtillit til å elske deg selv .Dette merker man å det blir litt dårlig flyt i det sosiale samspillet.Du er garanter ikke så ille som du forestiller deg
Til forsiden