Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Alene

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Alene

mars 23 2019 - 23:02
Så ligger jeg her da. Alene igjen. Senga er kald. Rommet er kalt. Vind blåser. En bil kjører forbi. Vaskemaskinen jobber med klær til en. Oppvaskmaskinen jobber med bestikk til en. I kjøleskapet er det mat til en. Og i senga ligger en person.

Alene
Avatar

Hei!

mars 24 2019 - 00:35
Det høres trist ut slik du beskriver ensomheten.Bor du alene?Det er tøft når man bor alene og samtidig så mye kaos innvendig.
Avatar

Hei Limbeck!

mars 24 2019 - 04:17
Høres veldig trist ut høres ut som om du er mye alene i leiligheten din bor du helt alene ? Får du besøk av familien din av og til, vet hvordan det er å sove alene å våkne opp alene å dusje å så spise mat, kan være litt tungt til tider å ensomt til tider, bare å ta kontakt om du ønsker å prate, jeg er også alene veldig ofte føler jeg, er ikke så gøyt, opp med humøret,
Avatar

Re: Alene

mars 24 2019 - 14:44
Ja jeg bor alene i et hus på bygda.
Avatar

pssssst

mars 24 2019 - 20:06
barbra ring:
ensomhet er ikke å være alene, det er å ikke ha noen å lengte etter

skjønner?
Avatar

Re: Alene

mars 25 2019 - 00:37
Nei. Den skjønner jeg ikke. Jeg lengter mye. Hodet er svart av sjalusi.
Avatar

Hei Limbeck77,

mars 25 2019 - 02:09
Hei Limbeck77,

Forstår så du bor i et stort hus alene på bygda, visst du vil prate så er det bare å ta kontakt med meg :)
Avatar

Re: Alene

mars 25 2019 - 09:35
Det vil bli bedre med tiden. Sånn tenker i vertfall jeg. For meg hadde det vært lettere å bodd i et hus som jeg eide alene enn å bo sammen med en som konstant slang dritt til meg - hvor jeg ikke eier en dritt...

Vil heller ha det som deg enn som meg.. men ja ensomheten er jævlig så jeg forstår deg veldig godt.
Avatar

limbeck

mars 25 2019 - 20:15
okay:
tenk deg hvis du ikke hadde hatt noen/noe å lengte etter?

altså:
da er du ferdig med livet da

forstår bedre nå?
Avatar

Hei!

mars 26 2019 - 13:51
Skjønner hva Alien prøver å si men tenk hvis du ikke har ett eneste menneske i verden hvordan det hadde vært.Man kan føle seg utrolig ensom selv med mange mennesker rundt.Jeg tenker ofte bedre å ha noen å krangle med enn å ikke ha engang ett menneske å krangle med engang.å lengte og savne er jo også vondt syns jeg.Ensomhet er også objektivt.Det er hva man forbinder for man kan ha flere rundt seg og føle seg så ensom.Der kommer det der at ingen forstår meg.vI kan aldri bli fullstendig forstått av mennesker uansett hvor mye vi ønsker.Å bo alene i ett stort hus høres jo veldig ensomt.Jeg skjønner det der spise alene og stå opp alene men så fins det mennesker som trives i eget selskap også.Det har jeg aldri skjønt men fins det og.Å lengte og savne er jo også kjempe vondt.
Avatar

Re: Alene

mars 27 2019 - 11:52
Ensomheten spiser oss opp innenfra. Etter min mening er ensomheten ofte oppstått hos en person etter mange år med lidelser. Det eneste som hjelper er å være med like som seg selv. For de vet meg seg selv hva du også behøver.. og det er vanskelig.. andre mennesker er ikke tålmodige og er for direkte. Det føles som jævelskap det de driver med når det egentlig er normalitet, men det er ikke vår feil !
Til forsiden