Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Alene?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Alene?

jan 26 2021 - 21:29
Er det lov å føle seg ensom selv om man har gode venner rundt seg?
Jeg er bare trist og ensom, men de er der jo.
Avatar

Kjenner meg igjen

jan 27 2021 - 03:15
Hei :)
Jeg kjenner på akkurat det samme, føler meg ensom men er ikke alene.
Har ikke snakket med noen om det.
Avatar

Ja :-)

jan 27 2021 - 17:06
Det korte og enkle svaret: Ja :-)
Det er selvsagt lov å føle seg ensom selv om man har gode venner rundt seg. Den følelsen er det ingen som kan nekte deg. Så er jo spørsmålet om du har grunn til det og i så fall hvorfor.

Vi har alle våre opp- og nedturer. Med eller uten venner. Av og til så er følelsen av å være ensom selv om en har mange venner nesten verre enn om en ikke hadde noen venner.
Ikke alltid, men veldig ofte, så handler det om kommunikasjon. Hvorfor er du trist? Hvorfor føler du deg ensom? Er det fordi du har valgt å ikke si noe til noen om hvordan du har det? I så fall så kan det jo være en idè å ta en god prat med en av de gode vennene.
Så kan det selvsagt være at de gode vennene ikke er så gode at du tør betro deg og ta den dype samtalen. Eller så kan det være at det er ting du ikke føler det er riktig å ta med de gode vennene. Da kan det være lurt å finne noen andre å ta en prat med. Det er jo av og til sånn at en lettere vil kunne snakke ut med noen som ikke er så tett på.

Det viktigste, tror jeg, må være å få snakket med noen om det som gjør at du føler deg trist. Og ensom.

Du er kanskje enig? Litt ihvertfall? :-)
Tvi tvi ;-)
Til forsiden