Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Alene...

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Alene...

april 12 2018 - 19:25
Hei.

Jeg er en 18 år gammel gutt, og kan ofte kjenne på følelsen av å være alene. Jeg har bare en god venn, men føler heller ikke at det er en som jeg snakke fullt ut med.

Jeg sliter med sosial angst, som gjør at jeg sliter med å åpne meg for andre. Dette gjør at jeg går mye rundt alene med tankene mine, og jeg har egentlig et behov for å dele dem med noen. Men jeg har ingen jeg føler at jeg kan snakke fritt med.

Tenkte bare det ville være godt å få skrevet dette.
Avatar

Re: Alene...

april 12 2018 - 22:31
Får du noen hjelp fra det offentlige?
Sosial angst er jævlig, og det blir dessverre ikke alltid bedre med årene om man ikke søker hjelp. Jeg droppet ut av skolen da jeg var 16 år, og kom meg ikke til nav eller lege før jeg var 20.

Du må bare sende meg melding om du trenger å lufte tankene dine for noen. Ønsker deg alt godt :)
Avatar

Re: Alene...

april 14 2018 - 16:37
Ja, jeg har fått hjelp fra helsetjenesten. Nå senest gikk jeg i kognitiv terapi. Følte etter hvert at jeg ikke kunne få mer hjelp derfra, i og med at mye av behandlingen egentlig går ut på å utfordre angsten, og å tørre å eksponere seg for det.

Vil si at jeg har forbedret meg med tiden, men noen ganger føles det som det stagnerer litt...

Og takk for svar, godt å vite at man ikke er alene! :)
Avatar

Re: Alene...

april 14 2018 - 20:26
Kjenner meg utrolig godt igjen. Selv har jeg også bare én venn, og er alene det meste av tida. Sliter sosialt, og har det vanskelig :/
Til forsiden