Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Alene til tross for venner

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Alene til tross for venner

okt 28 2008 - 18:40
Jeg er en jente som føler at jeg er ensom til tross for at jeg har mange venner. Problemet er at mine venner er samboer, gift og de fleste har barn. Jeg har vært syk noen år og har ikke kommet så langt at jeg har funnet den rette å bli sammen med enda. Syns det er vanskelig å finne den rette. Og kanskje enda vanskeligere nå når jeg er blitt psykisk syk, men jeg håper det ordner seg.

Syns det er vanskelig å si til en gutt at jeg har vært innlagt på psykiatrisk sykehus, men det er jo ikke så uvanlig lenger. Det er mange som kommer til å komme i en slik situasjon, men likevel syns jeg det er flaut. Regner med at andre som har vært innlagt syns det er flaut også. Føler seg litt unormal. Har opplevd mye rart og sett mange syke på sykehuset. Ønsker gjerne tilbakemeldinger fra andre som har vært innlagt og hvordan de opplever å ha vært innlagt. Og hvordan livet arter seg etter en er utskrevet. Jeg har vært åpen om min sykdom, men har ikke sagt det til alle. Alle mine beste venner støtter meg.

Ser frem til å høre hvordan andre har opplevd å være innlagt og om de føler seg alene etter utskrivelse. Det er vanskelig for andre å forstå som ikke har opplevd det selv og det er tøft å leve normalt igjen etter utskrivelse. Det gjelder bare å stå på og prøve å leve normalt, men jeg syns det er vanskelig:)
Avatar

Re: Alene til tross for venner

jan 6 2009 - 02:18
jeg angrer ikke i det hele tatt på at jeg søkte meg inn til en institusjon.ville ikke ha vært foruten.vennskapene jeg fikk,er det jeg savner mest.jeg hadde ikke vært så frisk i dag visst jeg ikke hadde reist til en institusjon.jeg bestemte meg for og være åpen om at jeg var og hadde vært på en institusjon.jeg tenkte"kanskje det at jeg er åpen om hvor jeg har vært,gjør det lettere for neste person" og skulle du treffe på noen som dømmer deg for hvor du har vært. så har de desverre ikke mye og tenke med.de er redd det de ikke forstår. det er du som er sterkest.fordi du tør og stå frem
Avatar

Re: Alene til tross for venner

jan 6 2009 - 20:15
Jeg skulle ønske alle tenkte som deg, men jeg opplever det ikke sånn. Jeg føler meg annerledes enn andre fordi jeg har vært innlagt. Jeg er ikke den samme glade jenten som jeg var før. Jeg vet ikke, men klarer bare ikke å være glad. Ting tar så lang tid. Jeg tror at jeg aldri blir helt frisk igjen. Er under rehabilitering og håper å bli frisk igjen så jeg kan begynne å jobbe litt igjen. Et nytt år - håper det blir bedre enn det forrige. Jeg må bare slutte å skamme meg for at jeg har vært innlagt og bli ferdig med det. Det er ikke verdens undergang, men det er slitsomt. Jeg fikk ikke så mange venner inne fordi vi var så forskjellige. Jeg syns det var altfor lite fysisk aktivitet på institusjonen og at en ble alt for mye stillesittende. Jeg er mer rastløs og fikk derfor ingen spesiell god kontakt med noen. Takk for fine ord for jeg vet at du har rett. De som ser ned på oss som har vært innlagt er ikke noen vits å ha kontakt med.
Avatar

Re: Alene til tross for venner

jan 8 2009 - 00:24
jeg er helt enig det er alt for lite fysisk aktivitet.det skulle vært obligatorisk med trening på alle institusjoner.alle har godt av det.jeg savner faktisk noen og trene med.man kan lure på om man noen gang blir helt frisk.veldig frustrerende.jeg håper du en dag tør stå frem med stolthet og tør si at DU har vært på institusjon."jeg har vært på institusjon og tok i mot hjelp".tør du stå frem,kan du si til dem
Avatar

Re: Alene til tross for venner

feb 5 2009 - 09:09
Ensomheten har vært et problem for meg,fordi jeg har slitt med depresjoner.
Godt å vite at det er en møteplass for de som er ensomme
Til forsiden