Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Alene på nyttårsaften

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Alene på nyttårsaften

des 21 2019 - 23:53
Hei :) Er det andre enn meg som skal feire nyttårsaften alene? Er ikke vant med dette, har som regel feiret med familie, venner eller ekskjærester tidligere. I år er det annerledes, og jeg kjenner at jeg gruer meg veldig til å være alene.
Avatar

Hei.

des 23 2019 - 10:55
Jeg har aldri feiret nyttår alene, men i år er planene veldig usikre. Om jeg ender opp alene med en film på TV i stede for et nyttårs selskap tenker jeg at det er helt Ok det også. Kanskje nesten litt deilig. Lykke til, det blir nok bra det også. Lag deg noe deilig mat og kos deg :)
Avatar

Hmm

des 24 2019 - 01:18
Tenker at du må finne andre aktiviteter.for eks ta ansiktsmaske,se på film spis mat.sov lenge.er jo helt klart at nyttårsaften er ikke som hvilken som helst der.den representerer at vi går inn i ett nytt år og hvis det er trøst er det mye mye mer gjort ut av dette iandre land enn i Norge.men tenk også på det at du sa dette er første gang du skal feire at uansett får du det ikke slik neste år.Så dette er slik i år så nyt der da.SkÅl l for deg selv at du får bedre neste år.Godt nyttår og skjem deg selv bort.
Avatar

Hei :)

des 25 2019 - 23:43
Jeg skal være alene i år. Har pleid å feire med exkjærester eller familie, men i år blir jeg alene. Så tenker jeg bare skal sette meg og spille til midnatt også bare gå og legge meg :) dagen er ikke så spessiel som mange skal ha det til å være:) Du ser de du kjenner neste år læll ;)
Avatar

Nei

des 31 2019 - 20:28
Med en feit katt
Avatar

Re: Alene på nyttårsaften

des 31 2019 - 21:27
Dette er andre gang jeg "feirer" nyttår alene med kattene. Jeg var invitert bort, men orker ikke. Like greit ettersom migrene har kommet, så hadde ikke vært noe koselig selskap fra min side uansett.
Avatar

Jeg var også alene

jan 10 2020 - 19:03
Hei
Hvordan gikk det med deg nyttårsaften? Jeg var alene andre året på rad. Synes det er trist men det er sånn det har blitt for meg. I år ryddet jeg bort jula før jeg hørte kongens tale, spiste og la meg tidlig. Så kom det nye året... men ensomheten holder sitt grep på meg
Avatar

Re: Alene på nyttårsaften

jan 13 2020 - 02:34
Hei !
har feira mange nyttår aleine . pleier å gå på treningsstudio å svette meg in i nye året. ensomheten er blitt mer påtagelig de siste åra.
Til forsiden