Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Alene på byen

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hei alle sammen!

mai 20 2019 - 01:06
Denne tråden ble skrevet av redsinder om ute på byen alene og vi hadde fine diskusjoner og meninger sammen og dette ble ødelagt ved at det plutselig ble angrep på meg fra at jeg bør dra til helvete jeg blir kvalm av sånne som deg til at jeg er gal kjerring.Dette er et sted for mennesker dom sliter psykisk dette forumet jeg tror dessverre noen kommer innom for å håne og krenke som ikke burde vært her i det hele tatt.Alle som sliter psykisk hadde ikke skrevet slike ting som det her for de vet hvor lite som skal til for å få angstanfall.matthias du tar snap av min reaksjon at jeg blir dårlig av dette.gratulerer så mye kalles mangel av empati.Mennesker som sliter psykisk hadde aldri drevet med dette her.ikke bare har det vært angrep på meg men ser det er angrep på andre her også.Mennesker på dette forumet er sårbare har vært gjennom mye i livet sitt og kan reagere fort på ting då det er ikke plass for disse mobbeaktige kommentarer som er ute etter å krenke og såre andre mennesker.det er godt mulig det er en og samme person som driver med å kalle meg gal kjerring det er synd på deg at du bærer så mye hat mot andre mennesker du ikke kjenner engang.det er greit jeg er gal kjerring jeg bør dra til helvete blir kvalm av mennesker som deg og ifølge juliekris bør jeg skamme meg herregud jeg må jo være det mest forferdelige menneske i verden utifra karakteristikken enkelte gir.takk til snille folk der ute som har vært på min side.det betyr mye spesielt siden jeg er dårlig nå.matthias du syns vel dette er morsomt da får du syns det da men menneskers om holder på med slike mobbeaktige kommentarer har ingenting på dette stedet å gjøre for dette er for folk som sliter og mange kan reagere så hvis du syns det er morsomt at jeg fikk angst da vet du ingenting om angst.mikkelbryn du sier dette er ett circus og hvem har laget dette circuset her jeg og redsinder hadde fine samtaler før alt dette skjedde.jeg tenker at jeg ikke skal skrive mer på denne tråden tror ikke at psykologen min hadde ment dette er bra for meg.så får jeg vel skamme meg som juliekris sa skam deg MRS freak får vel skamme meg være gal kjerring dra til helvete og alt mulig som fins snakk om å angripe på denne måten her.takk til snille mennesker der ute dom sier ifra når urettferdighet skjer.mobberne forblir mobberne thats life.det kommer alltid til å fins mennesker som disse her som tydeligvis nyter av å krenke og såre andre.håper det gjør dere lykkelig og du ler vel nå at jeg ble dårlig vel det jeg kan si er what comes around goes around her i livet.det kan jeg garantere.håper administrasjonen har fått med seg alt dette disse karakteristikkene og angrep både på meg og andre her for slike mennesker har ingenting på dette forumet å gjøre som kaller folk gal kjerring eller ber meg dra til helvete.dette er ett sted for folk som sliter.redsinder jeg er lei meg at dette ble slik.jeg hadde gine diskusjoner med deg og jeg ønsker deg det beste i livet.
Avatar

Takk, Mrs Freak, for at du bryr deg

mai 20 2019 - 02:27
Det er leit at du skulle bli uthengt. Jeg hadde ingen anelse om diskusjonen som oppstod her før nå. Kevin sitt innlegg fikk jeg ikke lest...

Hvis det er noen her som finner det ok å håne, le eller dømme andre med psykiske problemer så håper jeg dere forsvinner. Jeg opplevde selv i gruppeterapi å føle meg uthengt av andre der. Det er helt forferdelig knusende at det skal skje til og med der man søker støtte på sitt mest sårbare.

Mange av oss er suicidale!


Avatar

Hei redsinder

mai 20 2019 - 03:01
Jeg er veldig lei meg at det ble slik syns vi to hadde så fine diskusjoner.jeg ble så dårlig etter dette med uthenging det suser i ørene mine.jeg er dårlig nå altså.jeg må bare komme meg gjennom natta.du vet slike mennesker tenker ikke over hvor dårlig man kan bli,dette var nok for meg ja ja jeg er tross alt gal kjerring.heldigvis har jeg time hos psykolog i dag
Avatar

Jeg bryr meg

mai 20 2019 - 03:21
Vi hadde fine diskusjoner og stå på redsinder du kommer til å finne den rette i ditt liv.skjebnen kan ingen ta fra deg.det var fint når vi diskuterte før Kevin og disse siste som kaller meg litt av hvert.uthenging er grusomt og har skjedd meg mange ganger nå ble alt forsterket selv på ett sted som skal fungere støttende fordi det fins slike mennesker som bare vil krenke og såre.tror du de tenker på at folk her er suicidale de tenker jo ikke over det derfor er ikke dette stedet for de som krenker og sårer det er som om de med vilje kommer hit for å gjøre dette.du vet jo selv redsinder en som sliter mye hadde ikke gjort dette og sagt slike ting.sp jævlig det med gruppeterapi.vet du hva redsinder så lenge mennesker eksisterer så lenge eksisterer ondskap.det er slikt som dette jeg ønsket av sendte støttende kommentarer og skrev for det var interresant tema fu skrev om men istedet du ble jo borte imellmtids er jeg gal kjerring bør dra til helvete bør skamme meg Kevin blir kvalm av meg og de rare siste kommentarene fra matthias og en til skjønner ikke hvorfor de hengte seg på for å såre og krenke ikke bare meg men andre også.det har vært fint med diskusjonene våre og jeg har mest prøvd å støtte deg så godt jeg kan.jeg må ta stesolid nå.jeg er dårlig altså.
Avatar

Redsinder

mai 20 2019 - 06:22
Skulle ønske du kom tidligere til innlegget ditt tenk at ting folk ikke tenker over hva de sier kan gjøre en dårlig at man får så mye angst.det tenker jo ikke nett trollene på selvfølgelig.de er vel opptat av å skrive så mye stygt som mulig.hvordan finner de slike steder som dette.et så sårbart sted hvor så mange sliter.som jeg skrev så lenge det fins mennesker fins det ondskap.
Avatar

Ja...

mai 21 2019 - 13:25
Vi kan føle forskjellig om ting, Mrs Freak. Men jeg vet hvordan det er å ha det fryktelig vondt og ensomt. Det er ikke noe å gjøre narr av. Håper du får roet ned angsten og nervene!

Det er synd, for jeg kunne sikkert hatt en ok samtale med både Kevin og andre her, om det å være psykisk syk mann. Jeg er ikke her for å ta parti mot noen, men folk må vise omtanke på et forum som dette, ikke ønske folk til helvete (selv om jeg kan føle på det ofte selv, om lykkelige, normale mennesker)
Avatar

Ja

mai 22 2019 - 17:11
Jeg tror nok de bare kødder, når man reagerer så mye så kødder de bare mer. Det er feil men de dritter i det, ikke være lei deg for det
Avatar

Men

mai 22 2019 - 17:15
Hadde de viste hvor mye det betydde for deg, eller skjønte situasjon din jeg tror nok ikke de hadde tullet sånn, men ser ikke de har skrivet noen mer her, tror nok de har skjønt det.
Avatar

Nja

mai 22 2019 - 17:44
Har ikke oversikt over hva som er sagt her, men det lille jeg så var temmelig usympatisk, spøk eller ei. Mrsfreak og resten fortjener bedre, særlig på et forum som dette.

Om det har noe å si, Redsinder, så er jeg der sjæl. Utover det andre har sagt, trur jeg dette er et kulturelt problem vi har i Norge. Å gå på byen aleine er vrient her. EDIT: som andre visst har sagt. Hooray for redundancy!
Avatar

Re: Alene på byen

mai 22 2019 - 18:10
For å legge noe til det egentlige temaet, så er det garantert ingen som lar være å ta kontakt med ensomme på byen pga. avsky. I kulturen vår går de fleste ut på byen i selskap med folk de allerede kjenner og er fornøyd med det.

Byen er kanskje ikke det enkleste stedet å skaffe nye bekjente på (som jeg antar er intensjonen), men man må generelt ta initiativ selv hvis man vil prøve å komme i kontakt med noen, både på byen og andre steder.
Avatar

Hei

mai 22 2019 - 19:11
Det gummihjerte sier her var jo det samme jeg også mente på starten og prøvde å si før jeg ble angrepet av nett troll dessverre.sant just a memory når man reagerer fort på ting så blir det kanskje nettopp det at de fortsetter enda mer for til slutt blir det gøy for dem og.redsinder skrev ett innlegg og det gikk ut av kontroll for det ble angrep på meg og det syns jeg var trist at det ble slik siden det var egentlig redsinder sin innlegg.poenget er her mente jeg fra starten egentlig det samme gummihjerte skrev.
Avatar

Hei

mai 22 2019 - 19:22
Redsinder det var interresant tråd og diskusjoner og helt fra starten prøvde jeg å si det gummihjerte skrev her og når du ikke var på innlegget så gikk ting ut av kontroll og jeg ble kalt stygge ting som påvirket meg i stor grad så jeg tror ikke jeg kommer til å skrive mer på dette innlegget selv om det er interresant for det er ikke bra for meg vil helst glemme for å si det slik.Du finner nok den rette kvinnen i ditt liv.Stå på! Ingen kan ta din skjebne.
Avatar

Intensjonen

mai 25 2019 - 01:18
Er å finne seg en dame... Jeg har stort behov for både fysisk og emosjonell nærhet. Kanskje er jeg litt nymfo... Vet ikke. Men alt er galt med livet mitt, så det virker umulig med noe varig forhold. Halvfull og alene igjen i kveld. Begynner å skjønne at det ikke har noe særlig for seg å gå på byen alene ja....

Skjønner at denne tråden ikke ble bra for deg, Mrs. Freak! Det er trist
Avatar

Re: Alene på byen

mai 25 2019 - 01:41
Tror generelt ikke byen er stedet for å skaffe seg partner. Oddsen er vel større for å få selskap for en natt, men du må fortsatt ta initiativ. Ellers kan det være en idé å sjekke ut ulike datingtjenester og være tydelig på om du er ute etter noe seriøst eller uforpliktende.
Avatar

Re: Alene på byen

mai 25 2019 - 02:22
Mangel på nærhet kan få de fleste til å føle at det er noe i veien med en.

Jeg har generelt ikke gode erfaringer med å være på byen. Datingsider er langt på vei å foretrekke. Man kan lett havne i en fin samtale, og selv om det ikke alltid går noen vei, så har man oppnådd noen grad av tilknytning, og det kan bety uendelig mye.

Kan også være fint å se om du kan havne i noen miljøer der du kan finne noen, men det avhenger vel av livssituasjonen din.
Avatar

:-)

mai 25 2019 - 18:01
Når jeg analyserer hva jeg selv tenker om de som sitter alene så dukker først tanken opp at «h*n er sikkert bare ute for å se på livet og ønsker å sitte i fred». Nå er jeg av den typen som gjerne vil ha alle inn i varmen, men har aldri opplevd at noen har spesifikt gått inn for å meg inn i varmen uten at jeg har gått inn for det selv. Om du ønsker kontakt med andre så må du nesten gå litt inn for det selv, evnt stelle deg i baren og prate om det du måtte ønske :-)
Lykke til
Avatar

Datingsider/apper

mai 29 2019 - 13:12
Å har prøvd. Både på forpliktende og uforpliktende. Det har stort sett bare brutt ned selvtilliten, i mangel på respons. Nå er hele livssituasjonen min helt bedriten, men har stadig fått høre at jeg er en bra person å prate med og ser noenlunde ut. Det er er definitivt ikke nok for å lykkes bra på dagens datingmarked. Ikke engang for sex i de fleste tilfeller. Noen ganger går det, men da må jeg nesten holde tilbake informasjon om livet mitt. Fordi ingen vil være med en taper... Begynner å gi opp forholdslivet også, i tillegg til alt annet i livet. Jeg føler meg så ødelagt at jeg sikkert ikke ville hatt det bra engang med verdens beste og peneste dame... får ingenting til å funke... spiser ikke mesteparten av tiden... arbeidslivet går skeis gang på gang... osv.

Vel, hastalavista, jeg kan love deg at det er mange som ikke ønsker å sitte i fred, når de sitter alene på byen, he, he... men noen må jo tørre å ta initiativ ja
Avatar

Re: Alene på byen

des 25 2021 - 11:10
Beste datingside - https://hespac.com/dateno.htm Er man ute etter en seriøs side så kan jeg faktisk anbefale Be2! Jeg kan si jeg hadde vel en bra erfaring der.
Til forsiden