Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Alene på byen

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Alene på byen

mai 16 2019 - 22:44
Hvorfor føler man seg så patetisk? Og hvorfor tar ofte ingen kontakt med noen som sitter alene? Er det kulturen? Frykt? Eller bare det jeg tror mest; en avsky for de som er utenfor?
Avatar

Re: Alene på byen

mai 16 2019 - 22:52
Å ta kontakt krever mot som det ikke er så enkelt å håndtere. Det er skummelt å gå bort til noen. Som regel er det en gjeng med venner som treffer venners kollegaer som videre presenteres for deres venner.

Eller så er det interessegrupper. Man blir kjent via en sjakklubb. Eller en gruppe som lufter hundene sine sammen.....

Og jeg tror det er kultur også. Vi skandinaver er veldig lite kontaktsøkende.
Avatar

Skjønner liksom ikke

mai 16 2019 - 23:57
At jeg kan være så skummel... Men kanskje det he, he.. Ellers tenker jo jeg at jeg ser sikkert ut som en desperat loser. Selvtilliten er sterk som stål, som alltid
Avatar

Hei

mai 17 2019 - 01:01
Det spørs på hvilken måte du tenker på.som oftest drar man ut på byen med venner og folk er så fulle og.en mann med god selvtillit kommer ikke til å ha problemer med å gå bort til en dane men det er også uvanlig at en mann bare går bort til en annen mann fordi han sitter alene hvis man da ikke liker det samme kjønn.når man er ute på byen så er det mye fyll og folk tenker ikke over at noen sitter alene når man er dårlig.en bartender kan lettere se en.og det har jo helt klart også med kultur å gjøre at man ikke er så åpen i Norge at folk er mer private av seg.for når man drar ut så drar man som oftest ut med folk og kan hende folk heller ikke er klar over at man er alene selv om man er alene jeg vet når jeg hsr drukket mye forsvinner jeg fra de andre rundt fordi jeg er dårlig men jeg er jo ikke alene ute på byen selv om jeg forsvinner og de andre leter etter meg.alkohol påvirker mye.
Avatar

Re: Alene på byen

mai 17 2019 - 01:05
Desperat looser. Vel, er vi ikke det da? Jeg er 42 og alene og har ikke avvist noen. Jeg er en desperat looser.

Har du det lett for å ta kontakt om noen sitter alene et sted? Om du har det så er det supert, men tror mange tenker det er skummelt. Og jeg tviler på at mange ser på seg selv som skummel
Avatar

Hei

mai 17 2019 - 01:28
Hvor mye vet man personen sitter alene og noen velger det.Noen liker å sette seg alene i eget selskap.mens med andre kan det være at de venter på noen som skal komme.jeg kjenner en som er veldig glad å sitte alene med nettbrett og skrive og ta kaffe.mens ute på byen folk er for fulle til å tenke på andre mennesker men hvis det er snakk om å sjekke opp folk så krever det god selvtillit og mye alkohol.hvis jeg sitter ett sted med mobilen og drikker kaffe og noen kommer bort jeg ikke kjenner hva skal personen si til meg unnskyld er du ensom.jeg tror man også må være omsorgsfull til å være sosial og vite hvordan prate med andre.men man må huske veldig ofte ser du noen som sitter alene el spiser alene kan det være selvvalgt også.
Avatar

Skulle ønske

mai 17 2019 - 02:06
at damer kom bort til meg og sa "unnskyld, er du ensom?", Mrsfreak. Hadde vært topp faktisk. Jeg avviser aldri, men er selv blitt avvist brutalt noen ganger når jeg samlet mot til å gå bort til dem. Er ikke stygg heller.. Men har ikke god selvtillit akkurat, nei..

Ja, vi er vel det Limbeck, selv om psykologene prøver å påstå at man er "bra nok som man er"
Avatar

Hei

mai 17 2019 - 02:44
Redsinder damer forventer at du skal dra bort til dem de fleste ihvertfall.sjelden damer kommer bort slik er det bare.hadde aldri i verden falt meg inn å dra bort til menn ute på byen selv.det er ikke naturlig for meg,menn skal jo få en til å føle seg pen og kvinne føler seg ikke pen ved å gå bort selv til menn.
Avatar

Redsinder

mai 17 2019 - 02:48
Du opplever jo det samme som mange menn gjør.en kjekk mann kan også bli avvist for kvinner hsr forskjellig smak når det gjelder menn.du må jobbe med selvtilliten din og tenke avvist blir du om det skjer 5 ganger blir det kanskje ikke 6 gangen.dette er noe alle menn opplever.det er slik naturen alltid har vært at det er mannen som tar initiativ.
Avatar

Re: Alene på byen

mai 17 2019 - 07:06
Hmm. Missfreak. Du snakkerselv om at det ikke kunne falle deg inn å oppsøke en ensom mann og så vil du ha han til det?
Avatar

Hei limbeck

mai 17 2019 - 15:11
Her har du misforstått.jeg skrev det ikke er naturlig at en annen mann kommer bort til han og spør om han er ensom hvis ikke han liker det samme kjønn da.at han ikke skal forvente så mye av folk ute på byen siden mange er fulle men jeg som kvinne ville aldri gått bort til menn når jeg er ute det er unaturlig for meg det er menn som skal ta initiativ.det jeg prøvde å fortelle redsinder er at han kommer til å bli avvist av kvinner akkurat som mange andre menn blir.fins ingen menn som ikke er blitt avvist selv de kjekkeste.det eneste som kan hjelpe med dette er å jobbe med seg selv for å få bedre selvtillit og tørre å gå bort men lever man i en verden hvor man tror når man er på utested en kvinne kommer bort og spør om han er ensom det er ikke reality.kvinner ønsker å føle seg pene at det er mannen som kommer bort og går kvinner først bort så pleier folk å kalle sleike kvinner desperate.Jeg bare tenker på hvordan greide menn i gamle dager og gå bort til kvinner i gamle gamle dager fantes det ikke slik hysteri.hva gjorde at de mennene tålte avvisninger.ingen tvil at det har skjedd ting i verden og samfunn på det området der også.
Avatar

Ja

mai 18 2019 - 00:16
Det er en ganske urimelig verden med andre ord, mrs Freak... Mannen skal ta initiativ, og få damen til å føle seg vakker, og samtidig tåle avvisning, gjerne brutal, i de fleste tilfeller. Det er nådeløst for en mann med psykiske problemer...

Er vi ikke på denne siden nettopp fordi vi ikke klarer å leve med realiteten?

Avatar

Hei

mai 18 2019 - 00:47
Det du sier ITS true at for menn med psykiske lidelser er det mer utfordrende bit just saying slik er det ute.kvinnen ute på byen tenker ikke over om du har psykiske lidelser el ikke.Slik er samfunnet
Avatar

Sant..

mai 18 2019 - 10:20
Du er i alle fall ærlig, Mrs freak. Det er mer enn de fleste der ute er. Selv de som kaller seg kristne. Ikke funker det med dating sider heller for meg. Alle datene blir til ingenting

Tror snart jeg gir opp... Og da er det ikke mer mening igjen i livet
Avatar

Hei kevin

mai 18 2019 - 19:00
De første kommentarene du skrev har du lest det i en selvhjelpsbok eller.Kevin folk er her fordi de sliter i livet så er ikke rart mange er negative og har det vanskelig.Tror du for mennesker som er ensome og har ingen venner at det er en små ting for dem.Nå må du gi deg her.Jeg blir provosert.Jeg prøvde å fortelle Redsinder at de fleste kvinner forventer fortsatt at menn skal komme bort jeg sa de fleste og ikke alle og ja da er det klart for menn som sliter psykisk og selvtilliten så blir det vanskeligere å ta kontakt men samtidig så tenker ikke en kvinne ut på byen om mannen har psykiske lidelser eller ikke så menn selv med dårligere selvtillit og sliter havner med å bli avvist.Kevin du er lei at folk finner unnskyldninger at det er vanskelig hvorfor er du på denne sida her?Dette er for folk som sliter.Også sier du folk ikke har prøvd.Hva i all verden vet du om det?
Avatar

Kevin

mai 18 2019 - 19:33
Du er hovedpersonen i ditt liv.Det er du som bestemmer hvordan livet ditt blir til slutt.Har du fått det fra dr Phil eller?Det er tydelig du er 20 for livet er som oftest mer komplisert enn det og ting vi opplever som setter spor.siden du allerede har venner og det er lett for deg hvorfor er du her da?Du høres ustabil og at du har aggresjons problemer som du angriper mennesker og sier at jeg kan dra til helvete med tanke gangen min du har ikke respekt for andres meninger her og har du ikke noe smart å skrive så la det ligge.Ingen trenger dine råd her uansett.
Avatar

Hei redsinder

mai 18 2019 - 19:39
Du må ihvertfall ikke gi opp.Det er en der ute for deg og men du blir sikkert negativ når det gang på gang ikke funker med dating.jeg skjønner det men plutselig så skjer det når du minst forventer det.Bare tenk hvis du blir avvist at andre menn også er blitt avvist før deg.jeg skulle ønskevdu fikk bedre selvtillit at du var tryggere på deg selv.du høres hyggelig ut.men ikke gi opp ihvertfall.Tror du på skjebnen?
Avatar

Kevin

mai 18 2019 - 20:39
For det første synes jeg ikke du skal sitte og fortelle at andre må ta seg sammen og du er sjefen i ditt eget liv osv..du sitter bokstavelig talt og dømmer og kanskje sårer noen med ordene dine. Om du er her inne for og tråkke ned på andre eller rett og slett bare være stygg, synes jeg du kan slette profilen din her! Mesteparten av de som er her inne har utfordringer du ikke vet noe om..så hver litt forsiktig med ordene dine, kommer det til feil person kan det gå ganske galt! Tenk deg om før du skriver eller snakker nedlatende til andre her inne!!!!
Avatar

Hei smartine

mai 19 2019 - 02:17
Jeg er helt enig med deg altså.jeg syns slike mennesker som bare slenger stygge ting ut uten å tenke seg om hvordan finner dem slike steder som dette.det å si dra til helvete og æsj jeg tenker hvor dårlig oppdragelse noen mennesker har.jeg skjønner ikke hvorfor dette i det hele tatt ikke ble slettet.skikkelig personangrep.
Avatar

Hei mrsfreak1983

mai 19 2019 - 02:26
Jeg er helt enig med deg! Er skikkelig dårlig og umoden oppførsel...
Avatar

Smartine

mai 19 2019 - 02:35
Han er jo bare 20 som han selv sa.håper han har slettet seg herfra for så frekt oppførsel mot både meg og andre her er ikke greit.sliter du også med å sove smartine?
Avatar

mrsfreak1983

mai 19 2019 - 09:05
Ja, men jeg tenker som så at selvom han er 20år har han fortsatt et stort ansvar i hvordan han oppfører seg. Han kan vet hva som er rett og galt! Så er helt enig med deg.
Avatar

Ok

mai 19 2019 - 11:57
Freakern? Jeg har lest hva i en selvhjelpsbok? Hva er det?

Når folk kommer med negativt kommentar som mener det ikke er noen meninger i livet, og den person som forklarte ham hvordan samfunn fungerer er ikke noen til hjelp i det hele tatt, men enda verre.

Jeg kan være ennig med noen dere sier, kanskje måten min er litt for angressiv, men måten du svarer meg på har ikke vært mindre frekk heller.... Hvor er logikken din? Er du komedien her eller?


Avatar

Mrsfreak og Smartine

mai 19 2019 - 12:26
Hei

Dere mener jo selv at folk ikke bør tråkke ned på andre, så hvorfor angriper dere Kevin da? Burde ikke dere putte det på en grei måte og forklare?

Dere tar opp at han bør slette og kom seg vekk herfra. Jeg skjønner ikke hva dere mener når dere forteller de riktig tingene hvordan folk burde oppføre seg?

Men ikke alle ungdommer idag er modent vel? Det har vi fleste opplevd også, ikke sant? Kan ikke vi hjelpe dem? Det ser ikke ut som Kevin ikke klarer å få med seg det dere sier. Jeg håper dere to kan lære bort erfaring deres på en riktig måte!
Avatar

Også Kevin

mai 19 2019 - 12:41
Jeg forstår i det du mener, men noen ganger er tingene ofte komplisert enn det vi tror. Gi det litt tid og se hva andre virkelig mener først, det er ingen som gir opp, det er en grunn vi er her alle sammen og prøver å hjelpe hverandre så godt vi kan.

Du bør ikke slette profilen din, jeg synes du har en bra synspunktet, jeg skjønner du prøver å stå for redsinder. Men det å være med og diskutere med andre vil ikke bare hjelpe han som trenger det, men også oss selv. Kanskje ikke være så angressiv neste gang :)

Jeg tror ikke de vil ødelegge håpet for noen, det er en grunn vi tar opp en diskusjon her, du er en ung man, måte du snakker kan være litt sta for oss eldre mennesker, men du er egentlig en snill person vile jeg ha sagt.

Jeg synes også du bør ta ned det du sa tiligere, jeg håper det jeg sier nå er forståelig er grei :)
Avatar

Hei epplekake12

mai 19 2019 - 13:24
Jeg beklager for det jeg skrev, men som du sa jeg mente bare å stå for redsinder at han ikke skal gi opp!

Takk for forståelig tilbakemelding, jeg skal nokså ikke avgjøre ting så fort mer :)

Avatar

Mrsfreak1983

mai 19 2019 - 14:24
Jeg ser at dere har uenigheter her, men måte du snakker til Kevin er ganske stygg. Med å blande inn selvhjelpsbok og dr Phil er rett og slett bare tull!

Tror ikke du vet helt hva oppførsel er, jeg sier ikke dette for å forsvare Kevin, siden han har tatt vekk det han har skrevet. Men bare synes du er ikke noen bedre selv på den måte du reagerer! Han har klart sagt at han er 20år, og du er da 36år? Kan du kalle deg selv bedre med måte du snakker???

Skam på deg Mrsfreak1983!

Avatar

Hei

mai 19 2019 - 15:23
Julie så du syns den er stygg måten jeg prater til han på.hva med at han sier jeg kan dra til helvete komme meg vekk æsj til mine meninger så mye styggheter.så ikke prat om å være frekk for han sa ingenting stygt til deg hadde han sagt så hadde vi sett hvordan du hadde reagert.Det er sant at man ikke bør se på alder fins mange 20 åringer som er hyggelige og mer voksne enn det der.seriøst dere mener han hjalp redsinder det opplevde ikke jeg.kommer med slike kommentarer gå videre med livet det er bare du som kan endre ditt liv.jeg mener slike kommentarer ikke hjelper men tar ikke ting seriøst nok og skjønner ikke det kan være så mange grunner og årsaker til at Redsinder hsr det slik.jeg blir ikke fornærma for dette fra Julie og eplekake viser bare at det ikke var de som ble angrepet med så stygge kommentarer og angrep så ja slike mennesker bør slettes.Kevin smart trekk og slette det du skrev.Bra taktikk!
Avatar

Til dere alle som går til angrep på mrsfreak1983

mai 19 2019 - 15:46
For det første så synes jeg det er skikkelig dårlig av dere at dere skal angripe en person så mye, bare fordi hun ikke finner seg i at kevin skriver stygge til til henne! Dette skal være et trygt sted, der man kan dele meningene sine uten at det blir som dette her. Og at han faktisk sletter det han skriver viser igjen at han ikke står for det han skriver og er umoden i oppførsel!! Selvfølgelig alle mennesker uansett hvilken alder, mange av dem er voksne for alderen, men igjen så sier det litt hvor umodne dere er, når dere alle går til angrep på en person! Nå synes jeg dette er nok og at vi skal la dette ligge nå. Folk blir såret og blir lei seg. Så stopp nå.
Avatar

Hei

mai 19 2019 - 16:20
Jeg er ennig med Freshslim her, Kevin bør ikke skrive slik her inne. Men at han har forstått er slettet det han skrev igår, det viser klart at han står for det han skriver.

Du som vil at han skal slette seg herfra, og nå er du ufornøyd igjen med at han faktisk har slettet?

Jeg tror ikke det er bare Kevin som skal tenke på feilen sin her, du får tenke på det du også :)
Avatar

Men

mai 19 2019 - 16:31
Saken er over :)The end.
Avatar

Kevin

mai 19 2019 - 17:05
Det er ikke greit å stemple folk her inne som gale bare fordi du ikke deler deres synspunkt. Da har du jo overhodet ikke tatt til deg kritikken du allerede har fått. Du er ikke den eneste som kan ta selvkritikk for måten du ordlegger deg på, men du kan og bør velge å være moden nok til å legge personangrep på hylla.
Avatar

Re: Alene på byen

mai 19 2019 - 17:12
Altså, det er du som har vært med på å legge opp til dårlig stemning, så da får du bare godta at det får reaksjoner i stedet for å bestemme at tråden er over bare fordi du syns det blir for mye. De du har vært ufin mot syns sikkert også at det ble for mye, så du kan jo tenke over om det kanskje er verdt å si unnskyld for, likevel.
Avatar

Ferdig nå

mai 19 2019 - 17:17
La det være, ikke bruk tida i å diskutere om dette her mer. Der ikke hyggelig for andre komme inn her og se på konflikter.
Avatar

Re: Alene på byen

mai 19 2019 - 20:11
Det er ikke opp til deg å bestemme, og hvis du var så oppriktig bekymra for andres velbefinnende, så hadde du kommet med en unnskyldning.
Avatar

Hei dere!

mai 19 2019 - 20:26
Tusen takk til Martine og gummihjerte.jeg har skjønt at mennesker som Kevin kommer det alltid til å finnes.jeg har vært mobbet i mange år av livet mitt og dette blir ekstremt når noen ber meg dra til helvete bruker ordet æsj og alt mulig som fins.til personen som mener jeg bør skamme meg så bør du ha vært på mitt ståsted hvordan det er for meg.det er helt klart lettest å skrive saken er over dom Kevin gjorde det tenker vel de som gikk på skolen min også.alt dette sier mer om Kevin egentlig og hvordan han er oppdratt.gutt 21 du har rett det er ikke koselig sikkert når andre ser disse konfliktene så det har du rett.til slutt vil jeg so til redsinder det er trist dette ble slik ut av innlegget ditt og ble konflikter her bare stå på redsinder.det er en der ute for deg også som jeg skrev om du blir avvist 5 ganger blir du kanskje ikke 6 gangen.du høres alright ut og fortjener deg beste.ikke gi opp.selv om alt føles svart og mørkt.du er ingen taper eller looser det kommer nok noen i livet ditt skulle så gjerne ønske du hadde bedre selvtillit.jeg ønskerdeg det beste.jeg bare ser man blir aldri kvitt mobbing i denne verdenen.dette med Kevin er typisk eksempel men smart han slettet sine spor.det ble tøft for meg etter de kommentarene men vil ikke bruke tida på mennesker som Kevin som ikke er verdt min tid og energi.tusen takk til gummihjerte og smartine godt å se at noen reagerer på slikt oppførsel.Redsinder lykke til med alt håper du finner rette personen i ditt liv!
Avatar

Klapp igjen du a gummifjert

mai 19 2019 - 21:18
Hva skal jeg unnskyld meg for a? Jeg har ikke sagt at jeg skal bestemme en dritt, er du full eller? Bare gir alle en fin løsning, lære deg norsk og les det på nytt.
Avatar

O_O

mai 19 2019 - 21:45
Åja, Kevin har slettet sin spor ja... Men hva er det dere klager på forsatt? Skjønner ikke en dritt jeg.....Avatar

Mathias

mai 19 2019 - 21:48
Hva prater du om?
Avatar

Matthias

mai 19 2019 - 21:52
Hvem kaller du gal kjerring?
Avatar

hallo

mai 19 2019 - 22:17
nå holder det
alle sammen
la ting ligge
jeg skjønner mrsfreak veldig godt
jeg hadde også reagert på slikt språk
det har ingenting i en diskusjon å gjøre
men men
nå er det krangling nok
just let it be
bamseklem til dere alle ;)
Avatar

Hei alle sammen!

mai 20 2019 - 01:06
Denne tråden ble skrevet av redsinder om ute på byen alene og vi hadde fine diskusjoner og meninger sammen og dette ble ødelagt ved at det plutselig ble angrep på meg fra at jeg bør dra til helvete jeg blir kvalm av sånne som deg til at jeg er gal kjerring.Dette er et sted for mennesker dom sliter psykisk dette forumet jeg tror dessverre noen kommer innom for å håne og krenke som ikke burde vært her i det hele tatt.Alle som sliter psykisk hadde ikke skrevet slike ting som det her for de vet hvor lite som skal til for å få angstanfall.matthias du tar snap av min reaksjon at jeg blir dårlig av dette.gratulerer så mye kalles mangel av empati.Mennesker som sliter psykisk hadde aldri drevet med dette her.ikke bare har det vært angrep på meg men ser det er angrep på andre her også.Mennesker på dette forumet er sårbare har vært gjennom mye i livet sitt og kan reagere fort på ting då det er ikke plass for disse mobbeaktige kommentarer som er ute etter å krenke og såre andre mennesker.det er godt mulig det er en og samme person som driver med å kalle meg gal kjerring det er synd på deg at du bærer så mye hat mot andre mennesker du ikke kjenner engang.det er greit jeg er gal kjerring jeg bør dra til helvete blir kvalm av mennesker som deg og ifølge juliekris bør jeg skamme meg herregud jeg må jo være det mest forferdelige menneske i verden utifra karakteristikken enkelte gir.takk til snille folk der ute som har vært på min side.det betyr mye spesielt siden jeg er dårlig nå.matthias du syns vel dette er morsomt da får du syns det da men menneskers om holder på med slike mobbeaktige kommentarer har ingenting på dette stedet å gjøre for dette er for folk som sliter og mange kan reagere så hvis du syns det er morsomt at jeg fikk angst da vet du ingenting om angst.mikkelbryn du sier dette er ett circus og hvem har laget dette circuset her jeg og redsinder hadde fine samtaler før alt dette skjedde.jeg tenker at jeg ikke skal skrive mer på denne tråden tror ikke at psykologen min hadde ment dette er bra for meg.så får jeg vel skamme meg som juliekris sa skam deg MRS freak får vel skamme meg være gal kjerring dra til helvete og alt mulig som fins snakk om å angripe på denne måten her.takk til snille mennesker der ute dom sier ifra når urettferdighet skjer.mobberne forblir mobberne thats life.det kommer alltid til å fins mennesker som disse her som tydeligvis nyter av å krenke og såre andre.håper det gjør dere lykkelig og du ler vel nå at jeg ble dårlig vel det jeg kan si er what comes around goes around her i livet.det kan jeg garantere.håper administrasjonen har fått med seg alt dette disse karakteristikkene og angrep både på meg og andre her for slike mennesker har ingenting på dette forumet å gjøre som kaller folk gal kjerring eller ber meg dra til helvete.dette er ett sted for folk som sliter.redsinder jeg er lei meg at dette ble slik.jeg hadde gine diskusjoner med deg og jeg ønsker deg det beste i livet.
Avatar

Takk, Mrs Freak, for at du bryr deg

mai 20 2019 - 02:27
Det er leit at du skulle bli uthengt. Jeg hadde ingen anelse om diskusjonen som oppstod her før nå. Kevin sitt innlegg fikk jeg ikke lest...

Hvis det er noen her som finner det ok å håne, le eller dømme andre med psykiske problemer så håper jeg dere forsvinner. Jeg opplevde selv i gruppeterapi å føle meg uthengt av andre der. Det er helt forferdelig knusende at det skal skje til og med der man søker støtte på sitt mest sårbare.

Mange av oss er suicidale!


Avatar

Hei redsinder

mai 20 2019 - 03:01
Jeg er veldig lei meg at det ble slik syns vi to hadde så fine diskusjoner.jeg ble så dårlig etter dette med uthenging det suser i ørene mine.jeg er dårlig nå altså.jeg må bare komme meg gjennom natta.du vet slike mennesker tenker ikke over hvor dårlig man kan bli,dette var nok for meg ja ja jeg er tross alt gal kjerring.heldigvis har jeg time hos psykolog i dag
Avatar

Jeg bryr meg

mai 20 2019 - 03:21
Vi hadde fine diskusjoner og stå på redsinder du kommer til å finne den rette i ditt liv.skjebnen kan ingen ta fra deg.det var fint når vi diskuterte før Kevin og disse siste som kaller meg litt av hvert.uthenging er grusomt og har skjedd meg mange ganger nå ble alt forsterket selv på ett sted som skal fungere støttende fordi det fins slike mennesker som bare vil krenke og såre.tror du de tenker på at folk her er suicidale de tenker jo ikke over det derfor er ikke dette stedet for de som krenker og sårer det er som om de med vilje kommer hit for å gjøre dette.du vet jo selv redsinder en som sliter mye hadde ikke gjort dette og sagt slike ting.sp jævlig det med gruppeterapi.vet du hva redsinder så lenge mennesker eksisterer så lenge eksisterer ondskap.det er slikt som dette jeg ønsket av sendte støttende kommentarer og skrev for det var interresant tema fu skrev om men istedet du ble jo borte imellmtids er jeg gal kjerring bør dra til helvete bør skamme meg Kevin blir kvalm av meg og de rare siste kommentarene fra matthias og en til skjønner ikke hvorfor de hengte seg på for å såre og krenke ikke bare meg men andre også.det har vært fint med diskusjonene våre og jeg har mest prøvd å støtte deg så godt jeg kan.jeg må ta stesolid nå.jeg er dårlig altså.
Avatar

Redsinder

mai 20 2019 - 06:22
Skulle ønske du kom tidligere til innlegget ditt tenk at ting folk ikke tenker over hva de sier kan gjøre en dårlig at man får så mye angst.det tenker jo ikke nett trollene på selvfølgelig.de er vel opptat av å skrive så mye stygt som mulig.hvordan finner de slike steder som dette.et så sårbart sted hvor så mange sliter.som jeg skrev så lenge det fins mennesker fins det ondskap.
Avatar

Ja...

mai 21 2019 - 13:25
Vi kan føle forskjellig om ting, Mrs Freak. Men jeg vet hvordan det er å ha det fryktelig vondt og ensomt. Det er ikke noe å gjøre narr av. Håper du får roet ned angsten og nervene!

Det er synd, for jeg kunne sikkert hatt en ok samtale med både Kevin og andre her, om det å være psykisk syk mann. Jeg er ikke her for å ta parti mot noen, men folk må vise omtanke på et forum som dette, ikke ønske folk til helvete (selv om jeg kan føle på det ofte selv, om lykkelige, normale mennesker)
Avatar

Ja

mai 22 2019 - 17:11
Jeg tror nok de bare kødder, når man reagerer så mye så kødder de bare mer. Det er feil men de dritter i det, ikke være lei deg for det
Avatar

Men

mai 22 2019 - 17:15
Hadde de viste hvor mye det betydde for deg, eller skjønte situasjon din jeg tror nok ikke de hadde tullet sånn, men ser ikke de har skrivet noen mer her, tror nok de har skjønt det.
Avatar

Nja

mai 22 2019 - 17:44
Har ikke oversikt over hva som er sagt her, men det lille jeg så var temmelig usympatisk, spøk eller ei. Mrsfreak og resten fortjener bedre, særlig på et forum som dette.

Om det har noe å si, Redsinder, så er jeg der sjæl. Utover det andre har sagt, trur jeg dette er et kulturelt problem vi har i Norge. Å gå på byen aleine er vrient her. EDIT: som andre visst har sagt. Hooray for redundancy!
Avatar

Re: Alene på byen

mai 22 2019 - 18:10
For å legge noe til det egentlige temaet, så er det garantert ingen som lar være å ta kontakt med ensomme på byen pga. avsky. I kulturen vår går de fleste ut på byen i selskap med folk de allerede kjenner og er fornøyd med det.

Byen er kanskje ikke det enkleste stedet å skaffe nye bekjente på (som jeg antar er intensjonen), men man må generelt ta initiativ selv hvis man vil prøve å komme i kontakt med noen, både på byen og andre steder.
Avatar

Hei

mai 22 2019 - 19:11
Det gummihjerte sier her var jo det samme jeg også mente på starten og prøvde å si før jeg ble angrepet av nett troll dessverre.sant just a memory når man reagerer fort på ting så blir det kanskje nettopp det at de fortsetter enda mer for til slutt blir det gøy for dem og.redsinder skrev ett innlegg og det gikk ut av kontroll for det ble angrep på meg og det syns jeg var trist at det ble slik siden det var egentlig redsinder sin innlegg.poenget er her mente jeg fra starten egentlig det samme gummihjerte skrev.
Avatar

Hei

mai 22 2019 - 19:22
Redsinder det var interresant tråd og diskusjoner og helt fra starten prøvde jeg å si det gummihjerte skrev her og når du ikke var på innlegget så gikk ting ut av kontroll og jeg ble kalt stygge ting som påvirket meg i stor grad så jeg tror ikke jeg kommer til å skrive mer på dette innlegget selv om det er interresant for det er ikke bra for meg vil helst glemme for å si det slik.Du finner nok den rette kvinnen i ditt liv.Stå på! Ingen kan ta din skjebne.
Avatar

Intensjonen

mai 25 2019 - 01:18
Er å finne seg en dame... Jeg har stort behov for både fysisk og emosjonell nærhet. Kanskje er jeg litt nymfo... Vet ikke. Men alt er galt med livet mitt, så det virker umulig med noe varig forhold. Halvfull og alene igjen i kveld. Begynner å skjønne at det ikke har noe særlig for seg å gå på byen alene ja....

Skjønner at denne tråden ikke ble bra for deg, Mrs. Freak! Det er trist
Avatar

Re: Alene på byen

mai 25 2019 - 01:41
Tror generelt ikke byen er stedet for å skaffe seg partner. Oddsen er vel større for å få selskap for en natt, men du må fortsatt ta initiativ. Ellers kan det være en idé å sjekke ut ulike datingtjenester og være tydelig på om du er ute etter noe seriøst eller uforpliktende.
Avatar

Re: Alene på byen

mai 25 2019 - 02:22
Mangel på nærhet kan få de fleste til å føle at det er noe i veien med en.

Jeg har generelt ikke gode erfaringer med å være på byen. Datingsider er langt på vei å foretrekke. Man kan lett havne i en fin samtale, og selv om det ikke alltid går noen vei, så har man oppnådd noen grad av tilknytning, og det kan bety uendelig mye.

Kan også være fint å se om du kan havne i noen miljøer der du kan finne noen, men det avhenger vel av livssituasjonen din.
Avatar

:-)

mai 25 2019 - 18:01
Når jeg analyserer hva jeg selv tenker om de som sitter alene så dukker først tanken opp at «h*n er sikkert bare ute for å se på livet og ønsker å sitte i fred». Nå er jeg av den typen som gjerne vil ha alle inn i varmen, men har aldri opplevd at noen har spesifikt gått inn for å meg inn i varmen uten at jeg har gått inn for det selv. Om du ønsker kontakt med andre så må du nesten gå litt inn for det selv, evnt stelle deg i baren og prate om det du måtte ønske :-)
Lykke til
Avatar

Datingsider/apper

mai 29 2019 - 13:12
Å har prøvd. Både på forpliktende og uforpliktende. Det har stort sett bare brutt ned selvtilliten, i mangel på respons. Nå er hele livssituasjonen min helt bedriten, men har stadig fått høre at jeg er en bra person å prate med og ser noenlunde ut. Det er er definitivt ikke nok for å lykkes bra på dagens datingmarked. Ikke engang for sex i de fleste tilfeller. Noen ganger går det, men da må jeg nesten holde tilbake informasjon om livet mitt. Fordi ingen vil være med en taper... Begynner å gi opp forholdslivet også, i tillegg til alt annet i livet. Jeg føler meg så ødelagt at jeg sikkert ikke ville hatt det bra engang med verdens beste og peneste dame... får ingenting til å funke... spiser ikke mesteparten av tiden... arbeidslivet går skeis gang på gang... osv.

Vel, hastalavista, jeg kan love deg at det er mange som ikke ønsker å sitte i fred, når de sitter alene på byen, he, he... men noen må jo tørre å ta initiativ ja
Avatar

Re: Alene på byen

des 25 2021 - 11:10
Beste datingside - https://hespac.com/dateno.htm Er man ute etter en seriøs side så kan jeg faktisk anbefale Be2! Jeg kan si jeg hadde vel en bra erfaring der.
Til forsiden