Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Alene igjen

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Alene igjen

april 16 2010 - 01:55
Hei! Jeg har brutt med alle mine venner..merker at det er en gjentagende prossess..bryter venner etter hvert 3-5 år..er utrolig vanskelig og kjipt..dette året tok jeg farvel med en del venner, men har akkurat gjort det slutt med min aller, aller tidenes bestevennine fordi tilliten vår forsvant, og vi var altfor fortapt inn i hverandre..jeg klarte ikke å puste når jeg var med henne..vennskapet ble for intenst og minte mer om et kjærlighetsforhold..vi kranglet og kranglet..alt kollapset, vi tok en prat..og ble forsåvidt enige om at ting ikke funket (som ved et brudd) jeg følte meg lettet og fri..men nå har det gått litt tid og nå merker jeg virkelig at jeg er helt alene..alle mine venner som jeg har igjen bor i andre fylker/by..jeg har litt angst for facebook, men ble medlem idag i håp om å få opp noe sosialt nettverk..jeg har heldigvis en jobb, men føler meg fullstendig tom når jeg går hjem. Og det finnes dager da jeg ikke føler for å jobbe engang. Jeg pleier som regel å sitte foran tven eller sofaen dagen lang. Har ikke motivasjon for trening heller..jeg føler meg tom..og siden dette er en gjentagende adferd..føler jeg at tålmodigheten min blir mindre og mindre for vært år. Jeg angrer ikke på valgene jeg har tatt, men liker ikke konsekvensene spesielt da jeg gjør noe som er bra for meg..(jeg vet..litt barnslig å si, men så har livet mitt ikke vært så enkelt) jeg håper på at dette mønstret skal gi seg og at jeg endelig kan slå meg til ro og kunne klare å puste..
Avatar

Re: Alene igjen

april 16 2010 - 22:16
du kan jo holde kontakt med vennene dine selvom de bor i andre byer. det er veldig lett å kontakte folk i dag enn det var før.
Til forsiden