Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Aldri bra nok

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Aldri bra nok

aug 9 2017 - 17:56
Føler meg aldri bra nok.. har ei venninne jeg har jevnlig kontakt med, men føler meg alltid litt utafor i alle settinger.. vi har ikke barnefri samme helg, så jeg blir aldri bedt med på noe.. jeg føler jeg bare duger som " jeg kjeder meg" venninne.. prøver meg så smått på dating.. men med lite hell, da jeg er veldig introvert :/ og alle vil ha ei utadvendt jente med kjappe replikker. Så havner alltid i bakkant.. har en sønn i fosterhjem, skjedd nå nylig, men ingen å snakke med om det.. de som spør, spør alltid hvordan han har det.. aldri hvordan jeg har det.. føler verden raser , å kjenner jeg står alene :/
Sorry for rotete innlegg.. men skrev som det kom til meg
Avatar

Ikke alene

aug 9 2017 - 19:57
Du er ikke alene om dette! Vet det ikke er noen trøst....
Har i flere år følt meg ensom og "ikke god nok" selv om jeg har hatt mange folk rundt meg, men har alltid følt at de bare har latet som om de bryr seg om meg, og er sammen med meg bare når de ikke har noen andre å være sammen med. Det er ikke noen grei følelse.
Det er viktig å ha noen å prate med, men dessverre for vanskelig å finne noen, eller klare å ta kontakt. Hverfall når man føler at ingen egentig bryr seg om en, og man ikke vil være til bry for noen. Dessverre er det ofte altfor vanskelig å ta kontakt med psykolog eller andre som alltid er der til å snakke med. Har det sånn selv også.

Det var sikkert til lite trøst, men et forsøk, om ikke annet!
Avatar

Hei :)

sep 8 2017 - 14:01
Hei jeg er en Ungdom på 21 år blir 22 nå i desember og født i 95 , jeg er veldig ensom og uten praktiske venner lenger og synes att det er veldig kjedelig prøver og være snill og god med alle sammen, og jeg er veldig rettferdig og veldig omsorgsfull ovenfor alle sammen, :)
Avatar

Hei Nita:)

sep 20 2017 - 11:59
Du ER bra nok, så husk på det! Er sikker på at du har gjort ditt beste opp gjennom, men så har omstendighetene gjort det litt mer kronglete.. Nå kjenner ikke jeg situasjonen fullt ut, men tror det i mange situasjoner kan være sånn. Vil også spørre om du føler deg like innadvendt ilag med absolutt alle, eller kun de du egentlig er litt usikker på? Har det noen gang vært enkelte du har følt du har kunnet åpne deg litt mer for? Er ikke alltid lett finne noen hvor kjemien stemmer- enten det er kjæreste eller venninne. Selv er jeg fullt 40. Har fra jeg var barn blitt litt smått mobbet, eller ignorert- også fra enkelte nærmeste..og har sjelden følt meg som en del av et fellesskap. Jeg savner det til tider nå også, men vet innerst med meg selv at jeg har møtt folk som jeg har fungert bra med også- selv om det sjelden er blitt ordentlig venner.. og det er bra bare det! Savner fler venninner, men må også føle en slags trygghet skal jeg åpne meg mer.. -må se de an og liksom vite "hvem" de egentlig er først..sikkert litt redd for å bli såra og få følelsen av ikke være bra nok igjen.. Men likevel da, så har jeg klart få litt mer tro.. og hørt at andre er slett ikke perfekte de heller! Jeg har erfart at enkelte har vært lettere prate med enn andre, og også lært meg sett litt når folk er oppriktig intr, og ikke kun veldig nysgjerrig for å ha noe å prate videre om til andre.. Og da sier jeg heller mer til førstnevnte! Det har kommet seg litt etter litt med meg.Noen synes fortsatt jeg er stille mens andre har syns jeg har vært sprudlende! Det har kommet veldig an på hvem jeg har vært ilag med, og hvordan kjemien har vært! Men..jeg VET- det er ikke bare bare å finne de "rette" folka for det.. Vil bare du skal vite at alle er vi litt forskjellig, og det er ok! Noen andre igjen kan ha vrient for å forstå det helt, eller ikke helt vite hva man skal si.. Men vil heller kalle dem litt "uvitende" enn å kalle andre "ikke bra nok"! -Så husk det er ikke du som ikke er bra nok! Det er bare det at vi alle er litt forskjellig! Og får du høre noe bra og fint om deg, så ta det til deg!!! Du fortjener det nemlig!;)
Avatar

Re: Aldri bra nok

sep 20 2017 - 17:13
Du er ikke alene, selv om det føles sånn.
Til forsiden