Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Åpen pratelinje

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Åpen pratelinje

juni 29 2022 - 17:13
Før fantes det noe som heter åpen pratelinje .Det var for meg en trykkventil når jeg var veldig ensom og jeg traff også min samboer Som jeg var sammens med i 16 år før hun nå skal forlate meg igjen.Det gjør så forferdelig vont og føler sterk angst siden jeg da blir helt ensom igjen jeg kjenner ingen og min mor døde nylig. Jeg skulle ønske at det fortsatt var åpen pratelinje der jeg kunne snakke med noen og kansje bli kjent.Det er jo typisk at et så bra tilbud skulle bli borte!
Nå sitter jeg her og sliter veldig med vonde føleser inni meg .Hvem bestemte at åpen pratelinje skulle legges ned? det er jo så dårlig gjort mot alle som er ensomme.
Dette forumet er sikkert bra ,men det er vanskelig å få venner her tror jeg og ting går tregt og man får liksom ikke kontakt når man trenger det.
Til forsiden