Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Å få nye venner (over 40år)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ensomhet

sep 16 2014 - 22:35
Skjønner. Jeg savner også så inderlig å komme nærmere mennesker.jeg lever alene, og er på jobb, tar vare på mitt barn som jeg har 50 prosent, men det blir mye innesitting, angst og isolasjon. Skulle så gjerne hatt noen å prate med om bøker, musikk, filmer...noen å gå på kafe med, noen å sitte i en sofa og være stille med også for dens saks skyld....jeg har hatt noen vonde opplevelser, og har mange tanker om hvordor det har blitt slik, og hvordan samfunnet vi lever i bidrar til opprettholdelsen av det, blir førti i neste uke, har bestemt meg for å gjøre noe med i det neste året, det bare er så fryktelig vanskelig å ta steget....
Avatar

Re: Å få nye venner (over 40år)

okt 21 2014 - 17:04
Det er facebook grupper som heter "Venneklubben (med stedsnavn bak)". Det holdes arrangementer, og folk treffes på kafé/bar og sånt. Verdt å sjekke ut!
Avatar

Re: Å få nye venner (over 40år)

okt 21 2014 - 21:31
Takk :)
Avatar

venner

okt 22 2014 - 08:53
Ja det er vannskelig å finne venner som er i 40 åra.savner venner.
ps. Er mann på 48.
Avatar

Re: Å få nye venner (over 40år)

okt 25 2014 - 19:54
prøver å sende pm men det er umulig
......
Avatar

Vinden blåser kraftig og river i trærne i dag....her inne sitter jeg og føler meg ikke glad....

okt 26 2014 - 13:30
Ble akkurat førti synes det er trist muligens får kvinner og førtiårskrise... Har opplevd at gode venner ofte bare plutselig blir borte... Og at en selv blir fryst ut plutselig.vært inkluderende selv men ikke opplevd det tilbake,... Blir skuffet over folk som er ustadige..venner burde ikke komme og gå...
Har selv et lite barn da jeg fikk barn sent.... Er egentlig livlig og morsom har jeg hørt men er deperimert... Flytta nettopp fra Akershus til Buskerud og kjenner ingen som jeg kan snakke med her så føler jeg også at gamle venner liksom har glemt meg... Ble extra trist da de fleste ikke husket bursdagen min engang ...bursdager burde jo være glade dager med gode venner.... Liker egentlig sitte samtale og skravle ivei.. Er lett å bli kjent med og sikkert for åpen... Har samboer men savner venner ..han er opptattmed sitt.... Savner reise bort med en venninne feks ... Gjøre artige ting man blir mindre trist av ha gode venner rundt seg... Bor halvtime fra Oslo så vil gjerne bli kjent med folk fra Drammen til Oslo omegn ....
Avatar

Re: Å få nye venner (over 40år)

nov 3 2014 - 15:19
Jeg er selv ung. Mye yngre enn 40.
Men jeg tenkte likevel jeg skulle nevne at noen av mine beste venner, på nett og ellers, er ikke bare over 40, noen er til og med over 70.

Etter hvert som man blir voksen, tror jeg det er nyttig å bli vant med å omgås andre voksne i alle aldre. Interesser blir viktigere, og den gode samtalen. Noen man kan snakke med er ikke alltid født i samme tiår som en selv, men de er verdt minst like mye som en på sin egen alder.

Hold øyne og ører åpne, lukk ikke dører som ikke trengs å stenges, og finn en plass der dere passer inn. Det fins en plass for alle. Jeg er selv så annerledes og rar og merkelig at det er umulig for meg å vite hvor jeg passer inn. Så derfor ser jeg heller etter noen jeg passer sammen med, og som jeg liker å prate med.

Er åpen for nettvennskap. Kan til og med finne på å møte folk som ikke er for langt unna Nord-Salten, men liker best å bruke tidsgaven min på datteren min.
Avatar

Å få venner over40

nov 6 2014 - 19:56
Hei!

Å flytte å få ny jobb er jo positivt! Har alltid vært en positiv person og alltid vært der for mine venner og familie.
Men etter mange år med å hjelpe og jobbe for at livet skal bli bedre. Det tar på og når endelig livet sko ha vært perfekt så har du glemt hvordan du skal sette deg selv først. Jeg vet ikke hvordan jeg skal komme i gang med å få venner eller treffe nye venner . Jeg har glemt ut hvordan det er å tenke på hva jeg liker er nok blitt redd for å prøve.
Men nå ønsker jeg nye venner og komme meg ut av ensomheten. Noen som har lyst å treffes på en kaffe.
Jeg bor nærme Stavanger og er en ung dame på 50 år
Avatar

Re: Å få nye venner (over 40år)

jan 5 2015 - 15:45
Her kjenner jeg meg godt igjen!
Er i 40 årene og vi (mann og barn) flyttet til Vestfold da ungene var ganske små. Jeg gikk skikkelig inn for å få venner og fikk "napp" hos en del via arbeid. Så var det akkurat som de mistet interessen og kontakt opphørte. Nå er barna voksne og flyttet hjemmefra og min mann har en jobb hvor han er borte i 3 mnd av gangen. Jeg har vært sykemeldt det siste året og har derfor ingen kontakt med andre voksne. Dagene går med til selvransaking for hvorfor det ble sånn. Tunge dager.....
Avatar

Re: Å få nye venner (over 40år)

jan 5 2015 - 18:01
Er også i 40 årene og fra Bergen ikke lett å finne ny venner
Avatar

Jepp.

jan 5 2015 - 18:17
44. Bergen.
Avatar

????

mars 12 2015 - 20:07
Jeg er ei dame på 50 fra Trondheim som også har vansker med å finne ekte venner. Send meg gjerne venneforespørsel. Mine hobbyer er friluftsliv, hytta, kokkelering, tradisjoner, fotografering, jula, mm. De rundt meg ser på meg som ei sosial og blid dame, men er fryktelig ensom inni meg. Skal vi bli venner???
Avatar

Hei

feb 26 2017 - 10:35
Jeg onsker a chattvanner
Avatar

Hei!

feb 28 2017 - 21:28
Mann 43 år i Drammen søker gamle og nye Drammensere,helst folk man kan gå sammen med på gata,det er bare å hoppe i det og ta sjansen synes jeg.
Avatar

ER DE BORTE NÅ, ALLE DE OVER 40 ?

april 4 2017 - 08:10
Det ser ikke ut til at noen av de "gamle" har overlevd en dag etter 2014
??
Hvor er dere?
Avatar

Vennskap

juni 3 2017 - 08:08
Har lyst å møte en voksen mann for samvær og kos uten noen forpiktelse men kan treffes for prat og kos selv liker jeg å treffe en som tar styringa da jeg er litt passiv men glad og positiv til det meste håper noen i sørrogaland vestagder har lyst å møtes
Avatar

Samvær

juni 3 2017 - 08:15
Uforplikta venn for treff ønskes alder ingen hinder er livsglad men savner en kompis å tteffe er fra sørrogaland
Avatar

venner

juni 25 2017 - 18:00
Hvis det er vanskelig og få venner når mann er 40 hva med oss 60 åringer.

Folk leter venner her inne men hva er resultat av søker? Tenker de fleste trekker seg ut.
Avatar

Re: Å få nye venner (over 40år)

juli 1 2017 - 14:17
Jeg er 40. Vi kan bli venner.
Til forsiden