Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

20 år uten intimitet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

20 år uten intimitet

feb 6 2023 - 22:39
Jeg har ikke vært intim med en kvinne på snart 20 år, kanskje det allerede er blitt 20 år siden sist jeg var intim med en kvinne. Tragisk. Livet mitt er ødelagt for godt. Jeg ble ofret for klassesamfunnet! Jeg skal røyke på meg kreft, og når legen min sier at jeg har fått kreft så skal jeg dra rett ut i skogen og henge meg, nesten så jeg ser frem til det! Jeg ble sviktet av alle rundt meg! Jeg føler ikke på noe slags felleskap i dette «samfunnet.» Jeg var fullstendig verdiløs for dette «samfunnet», ett menneskeliv er ikke særlig mye verdt her. For ett nedverdigende drittliv dette er, blir jaggu godt den dagen dette faenskapet endelig er over!
Avatar

Re: 20 år uten intimitet

feb 12 2023 - 14:18
Heisann. Jeg slettet den forrige meldingen min jeg, for jeg begynte å føle litt på at det kanskje var frekt av meg å skrive de tingene om offer roller og det å finne mening. Det er jo ikke meningen å sitte her å trykke folk på tærne heller, men man vet jo aldri hva den andre føler og opplever sånn at det kan være litt utydelig hvor grensen går.

Jeg håper uansett at du finner ut av det, og om det er noe så er jeg her.
Til forsiden