Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

17 mai

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

17 mai

mai 2 2018 - 22:20
Hei! Nå er det snart 17 mai, og flere her kanskje gruer seg til den dagen da ingen har noe å gjøre. Jeg er en av de, og lurer på om flere her har det likt og kanskje vil feire sammen? bare send meg en venneforespørsel om du ønsker :)
Avatar

Hei

mai 4 2018 - 20:58
Kan ikke huske sist jeg gledet meg til en helligdag.
Vet ikke hvor i Norge du holder til da, jeg bor i Nord-Norge og er ei jente på snart 27 :)
Avatar

..

mai 4 2018 - 23:56
Hei kjenner meg igjen. Jente fra Bergen 20 år. Julen i fjord var helt grusom. Jeg satt å gråt på julaften og det har jeg aldri gjordt før. Grunnen til det var at mamma hadde kreft og hun va sliten sur og jeg har mistet litt kontakt meg henne etter hun ble syk. Vi bor i samme hus da og ser hverandre hver dag men vi snakker ikke så mye sammen likevel lenger.
Avatar

Endelig over!

mai 19 2018 - 07:25
Fant ut i år at 17 mai er den dagen i året jeg absolutt ikke liker. Folk skal bråke og rope og ungdom gå flokk å kjekke seg i gatene. Alt skal være en overfladisk fasade og man blir hele tiden minnet om at jeg er alene. Jeg håper alltid på dårlig vær på 17 mai. Man skal briske seg,og breie seg,nei 17 mai er ikke noe for meg. Jeg mangler alt man skal skal vise frem på den dagen. Unger,kamerater,familie,dress,bunad,bil(nyvasket,eventuelt veyeran bil.) På julaften er det litt koselig ialefall. Jeg sender deg en venneforespørsel.
Til forsiden