Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

vil slutte hos min psykolog

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

vil slutte hos min psykolog

nov 1 2017 - 18:09
Hei
J forsøker å skrive litt..
Jeg har gått til samme psykologen i 5 år ca.
I det siste føler j at j har det bedre .. Mye er falt på plass i livet mitt som ikke var i orden før. Jeg har jobb, egen leilighet osv.
De gode periodene hvor jeg er mer glad er lengre nå.. J har vært mye deprimert tidligere.. hatt depressive psykoser og avbrutte utdannelser og trengt hjelp av NAV for å komme meg videre..
Psykologen har hjulpet meg mye på en måte som j er veldig takknemlig for..hjulpet meg gjennom NAV i flere år på attføring og sykemeldig er i jobben og psykoser..

Menn på noen områder føler j at hun har avfeid meg og ikke tatt meg så alvorlig når j har forsøkt å forklare..,gang på gang om en vanskelig barndom.. Hun fokuserer på hva som har vært bra og sier at barn kan være "veldig vanskelige for de voksne å håndtere" og trassige også.. Osv.. J er ofte såret og føler meg ikke hørt når hun begynner med det.. Og ikke forstått..hva vet hun om hvordan j var som barn?? Hun var jo ikke der.. Men j har også hatt psykoser og d har hun hjulpet meg gjennom og j har sjeldent tilbakefall nå..


J har nå sagt til henne at j vil slutte hos henne. Det kom litt brått, men j er kommet til et punkt hvor j ikke orker mer terapi. Hun sier at j i det siste snakker mye om hverdagslige problemer men at j skal ta opp d vondeste og vanskeligste hos en psykolog .. Der er gevinsten størst i forhold til å bli bedre.. Det som er skamfullt og vanskelig. Men j har ikkenoe j,føler stor skam over j vil ta opp.. J føler et press på,å,ta opp ting som er ille og j føler j kjeder henne med trivielle ting for tiden.., j Har nokk av erfaringer m å føle meg verdiløs og ikke interessant nokk i livet og trenger ikke det mer..
J føler at nokk er nokk og j orker ikke mere gå,der.. J føler også,en sorg og at det er nokk en gang noe j ikke har fått til.. Noe j ikke mestret og presterte bra nokk på.. J kjeder min behandlere og j klarer ikke få noe ut av timene hos henne.. Hun sier at d kan være et forsvar at j ikke snakker om de vanskeligste tingene i livet m henne.. Men hun avfeier meg jo når j forteller om en vanskelig barndom.. Tilliten blir dårligere.. Og j orker ikke mere .. Terapi..
Hva tenker du om det j skriver. ? Gir d mening ? Har du noen råd? Neste uke skal vi ha siste samtale..,en oppsummering og avslutning. J har sagt at j trenger å avslutte og føler at j klarer meg på egenhånd.. Vet jo ikke helt om d kommer til å gå så bra, men j orker ikke gå der mer ..
og j er sjeldnere syk nå.. så noe bra må hun ha gjort.. disse årene. jeg jobber 100% og har venner.. så mye er bra for meg i livet også.. men føler også for å være ærlig at det kanskje er for tidlig å slutte helt hos psykolog.. er j bare blitt avhengig av å ha et sted å gå.. ? selvom hjelpen er så som så?

Hilsen meg
Avatar

hei meg :P

nov 2 2017 - 16:26
først og fremst. beklager spøken i emnet..

om du ikke føler psykologen hjelper lengere, og nesten gjør det motsatte.. Så er det nok best å slutte der. og håper du har det vell videre. men blir det for vanskelig igjen. kan du jo alltids begynne hos psykologen igjen. eventuelt en annen psykolog. som du kan forsikre deg om at tar barndoms vanskene seriøst med en gang.

sikkert ikke noe hjelpsomt men men.

Håper alt går bra for deg videre :)
Til forsiden