Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

vil bare gi opp

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

vil bare gi opp

april 11 2018 - 23:43
Jeg har vært deprimert så lenge jeg kan huske. En fucka barndom ødela hele utgangspunktet mitt for dette livet. Jeg møtte ei jente når jeg var innlagt nå sist. Med hennes glede av livet dro hun meg ut av depresjon for en kort tid og jeg kunne plutselig se for meg hvordan liv jeg ville ha, hva jeg ville bli, hva jeg ville oppleve. En måned varte denne perioden til hun stoppet å ta kontakt med meg. jeg trodde ikke at jeg ville la en annen person gjøre mitt liv dårlig igjen, men det skjedde uten at jeg var oppmerksom på det. Jeg gikk tilbake til gamle mønstre, jeg stoppet å spise mat, drømmene jeg hadde om natta ga mer mening enn dagen her i virkeligheten, jeg stoppet å gå ut av huset. Jeg føler ingenting, jeg burde vært veldig lei meg for det som har skjedd, jeg burde ha vært drit forbanna på meg selv for at jeg lar dette ødelegge den ene sjansen jeg hadde for å få et bedre liv. Men jeg føler ingenting. Jeg klarer ikke å gråte, jeg klarer ikke å føle sinne. Jeg er helt alene i denne verden. Ingen venner. Eneste grunnen til at jeg forsatt er her er at jeg har en nevø som jeg er veldig glad i som jeg ønsker skal få et bra liv. Livet går så utrolig fort, snart er jeg 30. Jeg føler et veldig stort press på meg. Et press om å starte en familie. Alle rundt meg er gift, forlovet eller har Kids.. Jeg vil ikke være alene
Avatar

Re: vil bare gi opp

april 12 2018 - 17:49
Hei!
Gjør vondt og lese, men kanskje jeg kan komme med noen gode ord?

Jeg har vært igjennom en runde selv, fikk profesjonell hjelp men måtte også ta medikimanetrr. For min del følte jeg det var et nederlag med medikamenter, men det hjalp meg! Du som meg har begge mye å leve for, og det at du har en nevø du er veldig glad i, er jo en grunn alene!

Er familien din klar over situasjonen din? (Vil anta det, da du har vært innlagt) Jeg for min del, fortalte alle mine nærmeste om mine vansker. Det var vanskelig, men overraskende støttende! Det ga meg mot og gjennomføringsevne.

Spm mange andre, fikk jeg nylig et lite tilbakefall. Har ikke lyst å la dette vinne over meg, og har bedt om hjelp igjen.
Vil gjøre det jeg kan for å vinne!

Til slutt, det at du føler du må følge det typiske A4 livet der man skal få barn osv, så ta det helt med ro! Det er typisk at folk rundt vil forlove seg, få barn osv i 20-35års alderen. Men på toppen blir jo dette også postet på alle sosiale medier. Noe som gjør det omtrent umulig å ikke få med det seg.
Du vil få din sjanse, men først må du bli klar og motivert! Jeg har kkke noe godt svar på hva som skal til, men tenker familie og venner er tingen, med profesjonell hjelp i bakhånd.

Jeg ønsker deg alt godt her i verden, og du er ikke alene! Finnes mye god hjelp, benytt deg av hjelpen og hold ut!

Din støttende venn -OCDmannen
Avatar

Re: vil bare gi opp

april 24 2018 - 01:19
Hei det er jeg som skrev posten, men jeg glemte passordet til den brukeren.

Tusen takk for at du svarte, jeg setter pris på at du brukte tiden din til å lese hva jeg skrev forså å skrive et langt og bra svar tilbake.

Jeg er veldig lei av ha det dårlig. Jeg har fått tilbake tankene om at dette livet kanskje ikke er verdt å forsette. men jeg vet også at jeg ikke skal ta noen beslutninger uten å ha gitt det litt tid. Må bare huske det...
Avatar

Samme her

april 26 2018 - 23:07
Hei, jeg kjenner meg igjen i mye av det du skriver. Send meg gjerne en mld om du vil prate:) Klem
Til forsiden