Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

upopulær mening

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

upopulær mening

feb 7 2020 - 03:18
Shoutout til alle de som IKKE føler seg bedre når folk svarer innlegg med "prøv å tenke positivt", "det blir bedre" og samtidig fortelle om sitt livs bunnivå og reisen opp igjen. Som om deppa folk lar seg inspirere...

Jeg har tenkt. Har prøvd. Har vært nesten litt der oppe igjen tilogmed. Det var ikke blomsterkranser rundt halsen og pataplydrink der for å si det sånn.

For feig til Å gjøre slutt på alt men for dysfunksjonell til å være god rolle for barna, god ektemann. Jeg er helt på felgen og klarer knapt stå opp.
DPS avviser meg fordi jeg ikke klarer å nyttiggjøre terapi pga. Personlighetsforstyrrelse. Medisiner gir meg ingen fred å få. "Kontakt kommunen for tilbud om psyk.sykepleier-støttesamtaler" og "ikke la døra treffe deg på vei ut" var Helse-Norges hjelp etter at jeg med stort mot og vond indre kamp strakte ut en hånd til fastlegen.

Fanget mellom barken og veden på mange måter.

Jeg kan ikke kun eksistere som dette her stort lenger. Snart brister jeg! Får jeg også tv-overført bisettelse med representasjon fra regjeringen da?
Avatar

Re: upopulær mening

feb 7 2020 - 07:16
Elsk deg selv. La ikke mørket spise deg.
Avatar

Re: upopulær mening

feb 7 2020 - 14:35
Folk prøver vel bare å spre litt håp, selv om det ikke alltid er den beste måten å gjøre det på ovenfor den det gjelder, særlig siden det varierer hvor godt hjelpetilbud enkelte får.

Har du god dialog med fastlegen din om aktuelle alternativer? Går utifra at du har prøvd ulike medisiner? Det er veldig vondt å føle seg avvist av et behandlingssted fordi man ikke passer inn. Har følt på det selv. Du syns ikke det er verdt å prøve å kontakte kommunen/oppsøke psyokolog på egenhånd? På Helfo kan man finne liste over alle i nærområdet hvor man kun betaler egenandel.

Håper virkelig du kan finne noe som gjør livet ditt lettere.
Avatar

Re: upopulær mening

feb 7 2020 - 16:51
Akkurat nå føler jeg for å elske mørket og la det svelge meg fullstendig. Har ligget i senga i hele dag og bare syntes synd på meg selv.

Kona er frustrert og vet ikke hva hun skal si å gjøre, stakkar. Akkurat nå er jeg vanskelig å ha i hus. Er bare i "vet ikke" modus.

Har time hos fastlege neste uke. Nei vet ikke hvilke alternativ som er igjen. Akkurat nå ønsker jeg noe apedop på resept for å numme hjernen og tankene. Nå flyr selvmordstanker rundt og rundt oppi der.

Orker ikke, klarer ikke finne ut av dette med kommunalt tilbud selv. Mye angst... Men skulle hatt noen å prate med ja. Bare redd for at mitt kasus er for heavy for støttesamtale

Hvorfor kommer ingen med gips og rullestol og full pakke til mitt knekte sinn? Ser ingen at jeg er fullstendig låst og ikke lenger selvhjulpen? Forventet man at siden jeg er godt voksen så kan jeg ta meg sammen?

Sendte brev til alle psykologer på privat-lista for en del år siden da jeg også var veldig syk og fikk avslag på DPS. Av de få som svarte, var det kun "beklager, full venteliste".

Nå er det middag i heimen. Få kle på seg masken og være pappa for en stund igjen. Det gjør vondt i hele kroppen!
Avatar

Sykkel

feb 7 2020 - 18:56
Har du lappen på motorsykkel? Ta den da, gjør noe du kan gjøre alene, skjønner det ikke kan være lett å være fanga i ekteskap. Føler meg heldig som singel! Men igjen så ønsker jeg forhold i fremtiden..
Bra du sier du er en feiging da for å ta utveien overfører jo bare ditt over på andre.. Igjen, fanget.. Kjenner meg igjen i alt du sier. Men igjen jeg er singel.
«Prøv å tenke positivt» det funker faktisk på mange med lavere intelligens enn deg selv!(-105 muligens?) Men igjen ja, det er jo absolutt ingen logikk i det når man vet at det kun er enn selv i riktig posisjon/situasjon som kan gjøre slutt på sorgen, å heller ingen logikk i det å ta livet av seg, for vi vet jo ikke sikkert om det kommer til å få oss til å føle oss bedre heller.. hehe.
Finn ett smutthull eller en metaforisk baufil å skjær hull på fengsels-gitteret å røm vekk. Dra tilbake igjen når du kan føle deg bedre å i stedet for å være fangen i fengselet, bli direktøren..?

Men, jeg har blitt fortalt det samme selv mange ganger, å det er jo helt åpenbart at de samme personene ofte sliter med lignende ting å bare prøver å spre det lille de kan med beste vilje om at det kan spre noe håp? Er jo ikke noen oppskrift på noe av det her så eneste valget blir jo å prøve andre ting til man finner noe som funker. Men prøve å holde seg unna klisjeer som utroskap å sekundær kone/elsker er smart i min ærlige mening.
Avatar

Vid

feb 7 2020 - 18:57
Fant denna i går å ble sittende å glo gjennom hele starten å litt inn i resten..

https://youtu.be/KFX0lkvS8C8
Til forsiden