Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

trist og frustrert )=

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

trist og frustrert )=

jan 23 2016 - 20:40
Jeg føler ikke at livet mitt er noe særlig bra for tiden. Jeg sliter mye med angst og depresjoner. Jeg er mye alene som jeg ofte har følt meg. Jeg har prøvd å få kontakt med folk men,føler ofte at det ikke har lykkes. Jeg er så lei av å være alene. Jeg har ofte følt at jeg bare lever for eksistere. Jeg trives heller ikkke i min egen leilighet hvor jeg bor. Jeg håper det snart går fremover fordi jeg føler jeg snart ikke orker detter mere. Nå i helgen har fått lyst til å skade meg når jeg har vært hos foreldrene mine fordi jeg har vært så innmari deprimert. Jeg vil ikke ha det sånn som dette her. Jeg vil ut av dette livet.
Avatar

Re: trist og frustrert )=

jan 23 2016 - 22:07
Det er neppe noen trøst, men innlegget ditt, kunne like godt vært skrevet av meg... Jeg vet dessverre ikke hva jeg kan si, annet enn at jeg virkelig håper du får det bedre, og at du kan legge meg til som venn og/eller sende meg en melding hvis du har lyst. Masse lykke til.
Avatar

hei

jan 24 2016 - 00:41
jeg legger deg til som venn.takk for at du vil bli min venn.trenger den støtten jeg kan få
Til forsiden