Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

trenger hjelp til å leve dette liv )= !

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

trenger hjelp til å leve dette liv )= !

feb 3 2016 - 23:23
Jeg er så sliten og føler alt er så kaotisk for tiden. Jeg sliter sånn med angst og depresjoner. Jeg vet snart ikke hvor jeg skal gjøre av meg .Jeg trives ikke så godt å være ute for tiden. Jeg trives heller ikke i min egen leilighet. Jeg får ikke ro noen sted. Det er veldig lytt der hvor jeg bor. Jeg kan høre alt fra skrittgåing,snakking og mobilen over etasjen over meg vibrere. Jeg er alene så og si hver dag. Jeg hører nesten ingen ting fra noen. Føler jeg ikke har noen venner som bryr seg. Hvem er jeg og hva er jeg verdt. Jeg bare sitter der alene og trist i min egen leilighet. Jeg har prøvd å fortelle det til folk at jeg har det dårlig men,andre folk har vell nok med sitt. Jeg prøver å få nye venner men,føler det ikke går så lang vei. Jeg har hatt en del selvmordstanker og sånn også. Jeg har tenkt på frivillig innleggelse. Jeg skal til psykologen på dps imorgen. Håper det snart blir fortgang i sakene fordi dette går snart ikke lengere. Går snart på veggen. Idag hadde jeg lyst til å kaste kontorstolen i veggemellom der hvor jeg bor men,går jo ikke det. Da begynner naboen å bli bekymret sikkert og tenke på at det har helt klikka for meg. Har ikke lyst til å bli stemplet som en gal mann.


Er så lei meg )= !
Avatar

.......

feb 3 2016 - 23:57
Forstår at du er bunn forvilet, men leser også gjennom linjene at du har håp foran time hos psykolog imorgen. Vær dønn ærlig - skriv det gjerne ned på papiret hvis du glemmer hva du skal ta opp. Ønsker deg masse lykke til og håper å høre fra deg etter timen på DPS imorgen :)
Avatar

hei

feb 4 2016 - 00:00
tusen takk for støtte =)!
Avatar

hører gjerne fra deg igjen..........

feb 4 2016 - 09:42
Skriv gjerne noen ord om hvordan timen hos psykologen går idag :)
Avatar

hei

feb 4 2016 - 18:28
Det gikk ikke helt bra føler jeg . Jeg har vært der 2 ganger også ble saken min avsluttet på dps idag pga hun mente jeg kunne få like god hjelp fra bydelen. Jeg trodde ikke det skulle skje etter 2 ganger. Ble litt forbauset at saken ble avsluttet etter bare 2 ganger. Jeg fortalte det som jeg har skrevet her. Jaja..Livet er ikke lett )= !
Avatar

DPS-erfaringer

feb 5 2016 - 09:39
Det var ikke bra!!! MEN - min erfaring er at timer hos min fastlege kan være vel så gode som hos psykologen. Har sagt til fastlegen at jeg fortsatt vil ha en time hver 3. uke eller så - fordi det føles så godt etterpå. Og så er det noe å "henge seg fast I" på en måte.

Har du et greit forhold til din fastlege? Og kan bruke denne?
Avatar

Gå inn på youtube og Søk på og se

feb 25 2016 - 19:43
- Advice Series Marina Joyce
- suicidal girl makes an unforgettable video everyone should see
Det hjalp meg veldig :-D
Avatar

Hei, jeg håper du finner noe som kan få deg til å gå videre....

feb 26 2016 - 22:14
Når jeg leste det du skrev, så fikk jeg lyst til å komme på besøk =) sånn at du ikke skulle være så mye alene :)

er mye alene selv og har vært det mye i mitt liv, kjenner meg veldig igjen i det du skriver...

vil gjerne snakke med deg, hvis du vil da :)
Avatar

Re: trenger hjelp til å leve dette liv )= !

feb 26 2016 - 22:28
vi er nok mange som føler oss ensomme, mer eller mindre. Som har prøvd å få venner uten å lykkes så godt. Fint at du skriver her inne, for her er det mange i samme båt. Ser det er en person her som sier at han/hun vil komme på besøk til deg, det er jo flott, hvis dere bor i nærheten av hverandre. Kan godt hende at kontakt med likesinna hjelper like mye, ja, kanskje bedre enn å gå til psykolog.....
Til forsiden