Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

trenger hjelp nå

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

trenger hjelp nå

jan 13 2021 - 00:33
Er 20 år mann, å har det vanskelig i livet. Depprisjon og angst hele tiden, da mener jeg de siste 5 årene spesielt. Har ingen venner, for jeg klarer ikke snakke med folk lenger. Føler meg ikke bra, klarer ikke se på folk. pga veldig veldig lav selvtillit. Jeg faller mer og mer for hvor dag som går merker jeg

Dagene mine er at jeg går på jobb, snakker med ingen, når jeg kommer hjem så legger jeg meg kl 15, sover til 12, våkner opp og bare kjenner på depresjonen. lager meg mat, og får ikke såve noe mer da tankene om livet bare blir for mye. Prøver og gå turer på natten for å tenke på noe annet, men hjelper ikke, gruer meg bare til å gå på jobb igjen, å en ny dag med angst. Sånn har hverdagen minn vært i 2 år nå. Dagene mine går utpå å være trist og såve

Når jeg tenker over hva livet mitt har blitt til, håper jeg snart jeg ikke våkner.
Oppnår ingen ting med og dele dette. Men jeg trenger hjelp. Har alltid tenkt at det skal bli bedre, men blir bare verre

Det jeg lurer på med dette innlegget, er hvordan takle en sinnssyk angst pga ubrukelig selvtillit?
Avatar

Virker utrolig kjedelig..

jan 13 2021 - 05:39
Kan relatertere til depresjon, men ikke til angsten og av erfaring er det en fryktelig tung hverdag du må ha.. Har selv bodd med en med slik angst du beskriver og det var veldig spesielt ettersom det ikke var enkelt eller mulig å snakke til denne personen. Fikk følelsen av at denne personen trodde jeg ville hen vondt, noe som ikke stemte i det hele tatt. Synes hele situasjonen ble trist ettersom personen ikke kunne delta i felleskapet. Min oppfordring er å prøve litt etter litt, fordi om du ikke utfordrer deg selv vil du aldri bli bedre. Å snakke med psykolog er en god trening OG du får snakket profesjonelt om problemet.. 2 fluer i en smekk!

Det var en gang en som hilste på meg, en jeg ikke hadde sett før. Han fortalte kort om målet sitt om å hilse på en ny person hver dag, hele året. Årsaken var nettopp for å få bukt med angsten. Brutalt, men det funket visst for han..

Det viktigste er at du faktisk gjør noe og tar grep for å bedre hverdagen, og anbefaler psykolog på det sterkeste fordi dem kan gi deg en retning! Masse lykke til
Avatar

Re: trenger hjelp nå

jan 13 2021 - 08:54
Anbefaler deg å ta en prat med lege om situasjonen din, så du kan få veiledning og profesjonell hjelp. Som du selv erfarer, så er det vanskelig å komme seg ut av det på egenhånd. Du kan også sjekke ut noe som heter Angstringen. Det er gruppeterapi ledet av tidligere deltagere i stedet for terapeut. Henvisning behøvs ikke, men vil uansett råde deg til å snakke med lege, for en faglig vurdering av tilstanden din.

Ellers vil jeg tipse om en gruppechat på discord, som jeg er admin for sammen med et par andre. Der snakker vi om løst og fast, og støtter hverandre i gode og tunge stunder. Flere av brukerne er fra denne siden, og har diverse erfaringer med psykiske helseutfordringer og ensomheten det ofte medfører. Med andre ord: du er ikke alene! Hvis du er interessert i å bli med gjengen, send meg en venneforespørsel for å få invitasjonslink. :)
Til forsiden