Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

tilbakefall

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

tilbakefall

sep 9 2017 - 20:54
Har nå mitt første tilbakefall etter jeg trodde jeg var blitt kvitt depresjonen. Selvmordstankene er tilbake og jeg har lyst til å ende alt i natt. Jeg ser at de målene jeg satte meg kommer til å bli for vanskelig, alt er ett skritt frem og to tilbake. Jeg har så utrolig lyst til å ruse meg for å forsvinne for ett lite øyeblikk så jeg slipper de tankene jeg har, men jeg har ingen rus her så jeg aner ikke hvordan jeg skal håndtere dette nå. Jeg har prøvd utrolig mange ganger for å bli bedre, men jeg har egentlig rotet til alt enda mer, før var alt klarere jeg hadde liksom rusen å forsvinne i, men nå står jeg alene uten noen distraksjon fra følelsene og tankene mine
Avatar

Hei

sep 10 2017 - 18:20
Bra du skriver her for det er viktig å få det ut!
Bra du ikke har rusmidler tilgjengelig for da slipper du å bruke det og dra deg selv enda lengre ned!
Hvis du mener at målene dine er for vanskelig å klare så kan du endre på dem. Gjør de lettere!
Depresjon er som sagt en sykdom. Men de følelsene du får som tristhet o.l. er et tegn på at det trengs endringer i livet. Det er helt naturlig. Alle mennesker føler på det iblant. Men ikke alle hører på de.
Til forsiden