Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

slutte på antidepressive

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

slutte på antidepressive

mai 21 2020 - 18:04
Hei i 12 år har jeg brukt medisiner mot deprisjon , først brukte jeg zoloft var så dum at jeg bråsluttet å ta dem etter jeg la på meg 10 kg av dem , blei så syk at jeg blei innlagt på psykiatrisk så begynner jeg på wellbutrin og fluoxitin det hjalp mye men hadde ekstremt tankekjør .. etter 11 år blei jeg lei og ville bytte . Fikk da cymbalta som jeg ikke følte hjelpte i det hele tatt .. gikk rett i kjelleren og fikk da i tillegg til cymbalta medisinen brintelix . Følte meg litt betre og så dårlig igen Og nå sliter jeg med at jeg er bare jevnt nede og mye angst opp på det .. så nå er jeg så lei at jeg har funnet ut at jeg vil slutte på alt av medisiner med hjelp av legen .. jeg skulle bråstoppe brintelix og etterhvert trappe ned av cymbalta . Er det noen her som har erfaringer med å slutte på slike medisiner ? Gjerne svar dere som har erfaringer frå samme type medisin men vil gjerne høre frå andre også.
Takk ????
Avatar

Re: slutte på antidepressive

mai 21 2020 - 21:39
Jeg går på brintelix siden desember, 2 om dagen. Vet ikke helt om det hjelper, emosjonellelt så går det veldig opp og ned for meg....men tør ikke slutte for da tror jeg det blir værre
Avatar

hate it

mai 30 2020 - 03:54
jeg går på masse masse medisiner
husker ikke navn på alle engang
her om dagen følte jeg meg mye dårligere
med bla mye mye mer og sterkere angst
når jeg etter hvert tok kveldsmedisinene
oppdaget jeg å ha glemt morgenmedisinene
huff dette forteller meg flere ting selvsagt
og alt er ikke like bra kan man si
min behandler vil ikke trappe ned
jeg føler meg ikke rent lite fanget ;(
Til forsiden