Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

samlivsbrudd pga depresjon

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

samlivsbrudd pga depresjon

aug 30 2016 - 21:00
Har akkurat kommet ut av et 2 år langt forhold. Det var ikke mitt valg og avslutte. hun jeg var sammen med orket ikke mer. hun sa det gikk ut over henne og ungene. det viser seg at hun har kjendt på dette i lang tid.
jeg har gått til psykolog å følt at jeg hadde fremgang. Føler meg nå satt til bake og svært fortvilet fordi jeg føler at forholdet er ødelagt pga depresjon. Hun vil ikke snakke med meg, sier hun er lettet,er glad for at det er slutt osv. jeg har prøvd å sende meldinger tilhenne for å få noen svar, men blir bare avvist.
Har noen noe råd? Jeg vil jo selvfølgelig bli frisk, og jeg forstår at det er vanskelig for henne, men vil jo gjerne vise henne at jeg kan bli en god mann for henne?
Avatar

Re: samlivsbrudd pga depresjon

aug 31 2016 - 18:30
Kan ikke gi noe annet råd en at det høres ut som om situasjonen er ganske låst og at du nok gjør lurest i å bry deg minst mulig om denne damen. Fokusere på deg selv og få deg selv på bena igjen. Når du begynner å få gnisten igjen kan du ta en ny vurdering på om dette er noe å forfølge. Det er nå engang sånn at sliter man med en depresjon har man ikke det mest rasjonelle syn på ting. Du skal ikke se vekk ifra at du vil få et annet syn på dette forholdet når ditt hode er mer på plass igjen.

At det er barn og at dere er en familie gjør det såklart ikke lettere.

Lykke til.
Til forsiden