Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

samlivsbrudd

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

samlivsbrudd

april 4 2018 - 19:51
hei. For 6 uker siden flyttet jeg fra en vakker plass i Nord Norge. . Ble brudd i ett 4 år lang samboerskap. Vi har hatt litt problemer på veien, men nå gikk det ikke lenger. JEg bestemte meg for å flytte sørpå igjen. men etter at jeg kom ned hit, har ikke ting godt min vei. Savnet etter K .E. er så enormt og savner huset vi bodde i og menneskene der. Det var det første stedet på lenge jeg følte meg hjemme. Så å forlate det gjør forferdelig vondt. Her nede bor jeg nå hos min far, fyr leiepriser gjør at vet ikke hvordan jeg skal løse det. Og får angst når skal på visning. For vet ikke hvor jeg hører hjemme lenger. :( Og lengst inne meg har jeg jo ett håp at det blir oss igjen, men vet nok at det ikke er reelt. Hvordan går videre, er lei av å være deppa, vondt i maven og angst hele tiden. og vhvordan takle å være alene igjen. redd for være alene resten av livet, for han var min sjelvenn. :(
Avatar

Re: samlivsbrudd

april 4 2018 - 21:57
Jeg vet åssen det er. Var igjennom det samme. Sliter med å slå meg til ro og finne gleden og plassen her jeg flyttet tilbake nå. Det gjør vondt.
Til forsiden