Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

orker ikke mer

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

orker ikke mer

feb 22 2021 - 17:37
Jeg får ikke noe hjelp. legen prøvde å få henvist meg til DPS men de nektet å gi meg hjelp. jeg hadde en forferdelig opplevelse 2 år tilbake hos dps drammen hvor psykologen gå meg diagnose-moderat depressjon. nå får jeg ikke hjelp. legen min er på feire og nav bare gir meg hjelp med min cv og jobb søknad. jeg er arbeidsløs og har ikke noe å leve for. før så har jeg gått vekk fra selvmordstanker fordi av min mor og at jeg er vanlig en sosial og utadvendt person så jeg har prøvd alt for å hjelpe meg selv. jeg hadde en forferdig barndom og har ble voldtatt 6år tilbake. jeg har ikke fortalt en person om at jeg ble voldtatt og hver gang jeg prøver å snakke med noen så klarer jeg ikke å si det eller føler meg at ingen er interessert i meg. jeg stoler på og blir venner med de feile personer, og føler meg helt alene. Jeg er aldri bra nok til tross for at folk sier hvor snill jeg er, omtenksom, positiv osv. det ofte kommentarer fra folk om min høyere utdanning, at jeg snakker pent, at jeg er overlegen, at jeg må ikke pynte meg fordi da får folk dårlig inntrykk osv. Jeg bryr meg ikke om utdannelse, hud farge osv bare trenger venner jeg kan stole på. Jeg orker ikke livet
Avatar

huttemeitu

feb 23 2021 - 03:09
trist lesning
jeg kan kjenne
smerten bak dine ord
hold for guds skyld ut
og våg å stole på
mennesker igjen
jeg vet det er
mange drittsekker
men innimellom
finnes noen gode også
ikke mist håpet please
Avatar

Hei

feb 23 2021 - 10:17
Ikke la andre definere deg og invadere din velvare med dems sin toxic emosjonell tilstand og tolkninger?De ..er ikke ekte støtende de..som sierdet..de raker ned på deg med subtile hersketeknikker?Stå opp for deg selv og stå sterkere i hem du er og hvor du vil..Sett grenser og moove on og Finn riktige venner som støtter deg og ser deg og setter pris på deg.:Husk at man må jobbe innenfra..til å ha god indre dialog og nok selvtillit å reise seg og stå oppp for deg selv.Ikke la de definere ..din indre velvare med dems negative emosjonelle bemerkninger..Folk er folk..finnes alltid sånne..Moove on grow strong find right ones..Du er verdifull som du er!Stol på det!Livet blir bedre..Har du hørt det utrykket..Before you definere youself depressed or y Life is not satisfying enough..check If you have wrong people around first..they may depress you..Change them in real friends..Moove on.:)Stor klem
Avatar

Re: orker ikke mer

feb 23 2021 - 22:32
Hei. Ikke gi opp. Det finnes mennesker som er verdt til å bli kjent med og som ikke kommer til å skuffe deg. Det tar bare tid til å finne dem. De som gjør narr av deg fortjenner verken din tid eller din vennskap.
Jeg kan ikke engang innbille hvordan du har hatt det etter at du ble voldtatt, men jeg forstår hvorfor du ikke har fortalt det til noen. Det er vanskelig. Prøv å snakke med legen din, så at du kan få den hjelpen du trenger. Du betyr.
Avatar

Re: orker ikke mer

mars 3 2021 - 01:27
Svært få kan sette seg inn i din situasjon. Du må være utrolig sterk som har kommet så langt som du har gjort i det store og hele... vil gi deg en elektronisk stor klem. Du er utrolig sterk!
Utrolig tøffe saker du belyser...
Jeg et åpen for samtale dersom ønskelige.
Mitt hjem er åpent og!

Du virker sterk nok enn så lenge så bare si ifra.
Jeg heier på deg! Virkelig modige sjel <3
Til forsiden