Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

life is a bitch..

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

life is a bitch..

aug 4 2016 - 00:21
Eg sliter veldig for tiden...sitter mye oppe om nettene.. Og tenker..tenker/surrer hele tiden egentlig.. Eg vil ikke leve.. Eller jo kanskje det går bedre.. Nei eg orker det ikke mer.. Hvorfor skal eg leve for andre din del..?
Hvorfor er det så egoistisk å ta selvmord.. Eg skulle ønske at folk rundt meg kunne forstå og godta at eg gjerne velger å gjøre det slutt..

Føler livet mitt kun er motgang og smerte.. Orker det ikke mer..

Har isolert meg mer og mer det siste året.. Og tenker også det..innimellom.. At hvorfor må/velger(?) eg sitte her å slite.. Når alle andre er ute å nyter dagene og lever livet..

Det som frustrerer aller mest er svingningene.. I ene øyeblikket bestemmer eg meg for at eg skal ta livet mitt.. Skriver brev.. Undersøker og leser om hvilken måte.. Også i neste øyeblikk.. Tenker eg at eg vil gjerne ikke dø.. Bare holder ikke ut å leve..vet ikke hvordan eg skal klare livet liksom..
Hva skal eg gjøre? Hvordan skal eg klare å holde ut??
Avatar

Hei

aug 20 2016 - 00:27
Jeg takke deg for at du skrev om følelsene dine rundt selvmord.
Jeg er enig med deg at det ikke er egoistisk å ta sitt liv og at man er kommet ditt hen fordi man har hatt det tungt veldig lenge, kanskje hele livet.
Problemet med døden er at det er slutt på absolutt alt etter mitt syn. Det å leve selvom man har det fryktelig tungt, kanskje innerste inne håper man at det blir en bedre dag imorgen. Kanskje du har savnet å bli godtatt for den du er. Du trenger muligens en som kan virkelig lytte til deg, eller en dyktig terapeut som driver med Vegetoterapi.
Du kan alltid skrive til meg, hvis du ha lyst til det.
Mvh
Mann49Y.O
Til forsiden