Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

kan jeg få slippe nå ?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

kan jeg få slippe nå ?

feb 23 2016 - 01:00
Jeg er 19 år og lever ett liv jeg ikke ønsker og leve, ikke kan jeg gjøre noe med det heller da det er en kronisk skade. denne skaden kom senere, jeg har alltid vært deprimert og har aldri følt at jeg har noen i livet mitt. joda jeg har en kjæreste jeg bor med som jeg elsker å jada jeg har gode venner, men likevell føler jeg meg ensom. ikke bare nå, men jeg har alltid følt meg ensom. min mor har jeg aldri hatt ett særlig godt forhold meg, min far er ganske fraværene. jeg føler meg alene, lille meg i store verden. jeg lever ett liv med fysiske smerter som ikke kan sammenlignest med noe, jeg har psykiske smerter som også deper meg. jeg er sliten, må jeg mer nå ? kan jeg ikke få slppe? vill noen i det hele tatt bry seg, nai det tviler jeg på. verden blir bedre uten meg. jeg trekker pustens mens tårene triller, jeg trenger hjelp og jeg vet det. værsåsnill å hjelp meg!
jeg klarer ikke tanken på en dag til.

det er slitsomt og ha en sykdom som ikke er synlig. ingen forstår viss jeg ligger i senga mi en hel dag og ikke klarer og stå opp. ingen forstår at jeg blir silten av bare det og ta ut søppla. jeg er så ubeskrivelig slite, kan jeg ikke få slippe? er det virkelig så egoistisk?
tankene surrer og jeg har mye jeg vill skrive, men vanskligheter med og få det ned på tastaturet. jeg stopper opp, blir det får dumt? jeg er 19 år men klarer verken gå på jobb eller fullføre studie. livet jeg lever er ikke ett verdig liv. så nå vill jeg ikke mer. er jeg egoistisk?
jeg trenger hjelp, jeg ser ikke " lyset i tunnelen" kan jeg få dø nå ?
Avatar

Re: kan jeg få slippe nå ?

feb 23 2016 - 01:21
Selv har jeg det sånn av og til. Særlig nå I det siste. Blir sliten av bare tanken på å gjøre noe fornuftig. Bare det å lage mat er et ork. Sitter heller å sulter... er ikke det helt teit liksom? Er man sulten burde man jo være I stand til å lage seg mat.

Jeg har hatt tanker om at man like gjerne kunne gitt opp. Men det er heldigvis mange år siden nå.

Mitt råd er å gå til en lege. Sjekk vitamin nivåene dine for å se om det er noe du har for lite/mye av. For meg har det hjulpet mye å ta B12 og D-vitamin da jeg hadde urovekkende lave nivåer. Nå har jeg ikke tatt I på en stund med prøver å komme igang igjen.

Du kan også prøve å oppsøke noen angående psyken. Ring nødtelefonen her på denne siden om det er det om å gjøre. Husker ikke nummeret nå I farten og siden jeg er på mobilen får jeg ikke sjekket mens jeg skriver. Men jeg er ganske sikker på at de er døgnene.. 116 123 er nummeret deres.

Selv tenker jeg at du har mange år igjen av livet ditt og at du har mange år til å finne ut av hvordan du kan leve med det du opplever. Selv opplever jeg det som at jeg mistet mesteparten av 20-årene mine I psykiatrisk behandling. Noe som er veldig sårt for meg fordi jeg gjerne skulle ha skaffet meg en tryggere platform I livet. Da tenker jeg særlig på utdannelse, penger, venner og egen familie.

Heldigvis har livet mitt nå I 30-årene begynt å bli lettere. Selv om jeg har mèn fra det jeg har slitt med. Så ser livet mitt ut til å ordne seg igjen. Så jeg er helt sikker på at du kan få det bedre! Bare gi det tid og ta imot den hjelpen of behandlingen du kan og har tilgjengelig. Søk opp eller spør hvis du ikke kjenner til alle mulighetene..

Jeg syntes at det er for tidlig for deg å gi opp nå. Snakk med de som betyr noe for deg om hvordan du har det. Om det blir for vanskelig, finn noen andre du kan snakke med. Slik som du gjør her nå :) det er kjempe bra og første skritt på å få det livet du fortjener ;)

Lykke til!

PS: jeg tror ikke egoisme har noe med det å ta livet sitt. Det er bare sørgelig for alle involverte. Inklusive en selv...
Avatar

Re: kan jeg få slippe nå ?

feb 23 2016 - 01:23
PS nr 2: for meg handler egoisme om å kunne se sine egne behov. Og ta ansvar for seg selv. Og sette seg selv først. Og da tenker jeg på å sette sitt eget liv først og alle de mulighetene det kan frembringe. Å la ens eget liv blomstre.

Lykke til igjen. :)
Til forsiden