Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

ka e vits?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

ka e vits?

nov 16 2016 - 18:24
eg e der at eg tror ikkje d e vits å leva lengre. D e smartere å ikkje verr herr.
folk seie det er selfish å ta selv mord. men d e jo egentlig ikkje d. ja nære blir lei seg men d går over. koffer ska eg leva ett liv eg ikkje vill kverdag resten av livet. ser ikkje vitsen.
eg har alltid håpt og gleda meg te at d snart e over.
eg sette alle foran meg sjøl men folk seie at man må tenka på seg sjøl før andre. hadde eg jort d så hadde ikkje eg vert her. då hadde eg vert fedrig for mange år siden.
livet det e en stor krig som eg e lei av og vill ha fred...
psykologer eller ikkje. d hjelpe ikkje meg. d gjør alt verre for min del.
Avatar

Re: ka e vits?

nov 16 2016 - 23:45
Jeg anbefaler deg å ringe mental helse på 116 123. Kan hjelpe å få noen å prate med som kan gi noen gode svar. Husk at du er sjefen i livet ditt. Du kan selv velge hva du skal gjøre med det! Høres klisje ut, men det er en gave. Hvis du ikke liker livet ditt, er det en andre måter å gjøre noe med det på enn selvmord. Tenk litt på hva som gjør at situasjonen din er som den er. Nå vet jeg ingenting om den, men ta kontrollen over livet ditt. Ikke la depresjonen ta over. Ta imot hjelp der du kan få. Det er vits i å leve selvom du ikke kan se det selv akkurat nå. Men det kommer, du må bare leve lenge nok til å se det selv!
Til forsiden