Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

jeg er veldig dumt

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

jeg er veldig dumt

juni 22 2017 - 00:11
Jeg er en fyr 21 år. Jeg var deprimert i lang tid ca 2-3 år. Jeg flyttet til Norge fra Russland ca i et halvt år og snakker dårlig norsk ;c. Fra 7 år jeg svømte i bassenget. i 13 år har allerede begynt profesjonelt i alle turneringer spilt, okkuperer en del av premien. Jeg trente 3 ganger om dagen, var jeg alltid opptatt. Jeg bodde i athletic House i Moskva, hvor utøverne trent. I 17 år ble skadet, jeg var på sykehuset for 5 måneder. Veldig skadet ryggraden. Jeg var allerede 18 og jeg var i en alvorlig depresjon, sporten var livet mitt. Jeg har aldri inngått et aktivt sosialt liv. All min fritid jeg praktiserte det ville være en av de beste. Etter sykehus jeg trengte å bruke rullestol. Nå jeg kan gå som vanlig mennesker(trenger ingen rullestol) og faren min bestemte at vi skal flytte til Norge, Jeg føler meg forferdelig jeg er 21 år. Har ingen jobb, ingen venn. Det er veldig deprimerende( vet ikke hva jeg kan gjøre. Jeg ønsker å finne en deltidsjobb fordi jeg studerer(nå sommerferie) men for meg det er litt vanskelig fordi jeg er redd til å snakke norsk :C
Avatar

Re: jeg er veldig dumt

juni 23 2017 - 18:53
Hei,

Leste det du skrev og jeg kan se meg selv i din situasjon. Lite/ingen sosial kontakt, lange dager og depresjon.

Det hjelper enormt å finne venner. Om det er folk på din alder eller ikke. Prøv å snakk med folk som du studerer med eller finn noe å gjøre på fritiden. Gjør du noe på fritiden? Spille, trene, feste også videre.

Ikke bry deg om norsken din, folk vil være med deg for den du er som person. I tillegg så kommer du til å utvikle norsken din med tid.
Hvis du vil forbedre norsken så vil jeg annbefale å lese norsk, se på norske filmer/serier og snakke så mye norsk som overhodet mulig. Man blir bedre med et språk med å bruke det :)

Anngående jobb så er det bare å søke, søke og søke. Ikke vær redd for at de ikke tar deg som ansatt/deltidsansatt. På ett punkt så vil noen fatte interesse for deg. Siden du er russisk så kan du kanskje prøve deg som guide, masse russere som drar på ferie til Norge. Hotell trenger alltids ansatte. Trikset med å søke jobb er å ikke gi opp :D

Hvis du skulle trenge noen å snakke med så er jeg alltids her. Kan hende at det tar litt tid før jeg svarer (sommerferie og det der), er bare å sende en melding.

Mvh. Olaf
Til forsiden