Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

jeg er lei

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

jeg er lei

mars 2 2021 - 10:05
Nå har jeg slitt lenge nok. Det blir ikke bedre, bare verre. Psykolog hjelper ikke... kan jeg gi opp? Er det ok? kan noen ta kontakt? jeg trenger en å snakke med
Avatar

Hei

mars 2 2021 - 10:59
Sendt deg vennføresp.:)IKKE GI OPP DEG SELV..Psykologen hjelper deg å tømme «søpla» i søppel kurven...så du blir friere fra byrder..men veien videre må du gjøre en innsats selv.. Det er mange som sliter med relasjoner i familie,venner,mange som alene,ensome..Det finnes veier til lyset..å finne en mening,en hobby,en forening å delta i . Livet er dinamisk ikke statisk..vi må alltid strekke oss til noe,løse noe problemer for å finne mening.Blir man for passiv..da blir man overanalyserende og deprimert og sitter fast i depresjon..Reis deg..og sakte Finn en glede i små øyeblikk og lag småsmå rutiner som du mestrer etterhvert og bygg deg opp.Gå turer er enklest og mest effektivt å starte med?Tenk på dine tankemønstre...Analyser de og skyv bort de usanne tanker .Tanker skaper følelser..usanne tanker som:jeg er ikke flink til noe,ikke bra nok,ingen er glad i meg osv..De lurer deg i mørke følelser..Du må vare glad i deg selv akkurat som du er ..absolutt ingen er perfekt ,det finnes mange mennesker med triste relasjoner rundt,tøffe tak å ta i..og likeverdet første av alt er at du må vise egen omsorg og ikke vare for hard mot deg selv..Skriv til meg.:) Gi ikke opp....det finnes lys i mørket uansett vanskeligheter...Ingen vei i livet er bare humpefritt...:):)Sender deg en stor trøste klem.:)
Avatar

Re: jeg er lei

mars 3 2021 - 11:36
bare ta kontakt :) jeg sender venneforespørsel.
Til forsiden