Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

hva er psykose? er det noe galt med meg?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

hva er psykose? er det noe galt med meg?

nov 13 2019 - 01:06
(for info så går jeg på BUP.)

jeg har ganske lenge nå hatt problemer med å kontrollere følelsene mine, (ligge skjelvende på gulvet i flere timer typ) og nå har begynt å ta det ut over meg selv.. jeg forandrer tristheten til sinne(som er rettet mot meg selv) og skader meg. jeg pleier ikke huske at jeg har gjort det. en gang "våknet" jeg stående midt i veien, midt på natten, før jeg greide å klarne hodet mitt, gå vekk og spørre meg selv hva faen jeg holdt på med. (dette er pga en tanke om å bli påkjørt med vilje for å dø som jeg har hatt i hodet lenge).

er det noen enkel vei ut? samtalene på BUP er alt for lite og har så liten virkning. jeg vil bare vite om det er noen måte å styre det på?
Avatar

Re: hva er psykose? er det noe galt med meg?

nov 13 2019 - 03:07
Så bra at du gjenkjenner behovet for mer effektiv hjelp!

Har du tatt opp dette med den du snakker med på BUP? Eller med lege? Det beste må være å søke profesjonell veiledning, så jeg ville starta der. Jeg tenker at du enten kan få økt samtaletilbud (eventuelt henvises til noen med bedre kompetanse) eller vurdere medisinering i samråd med lege.

God bedring!
Til forsiden