Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

hei

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

hei

april 3 2018 - 22:55
Hei

Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre. Jeg mistrives periodisk veldig mye på skolen. Jeg er ferdig med videregående og går et slags årsstudium.. I hvert fall, siden nyttår har jeg grudd meg veldig mye til skoledagene, som har ført til at jeg har gått glipp av flere dager. Jeg har 10% fraværsgrense som gjør saken mer stressende... Jeg føler meg veldig ensom der og har ikke så mange venner. Jeg har noen få i hvert av fagene, men føler meg veldig mye utenfor. Jeg prøver å motivere meg selv og fokusere på å lære mest mulig i stedet for å fokusere på det sosiale, men det er ikke alltid så enkelt. Jeg har vært så mye lei meg etter jul og ønsket at alt bare kunne "ta slutt". Jeg har snakket to ganger med helsesøster, en gang med fastlege (er satt opp til ny pratetime i Mai) og en time hos psykolog, men ingen har egentlig kunnet gjøre noe for å hjelpe. Det er litt teit, men jeg skulle ønske at noen "voksne" bare kunne hjelpe og fikse alt. Føler ikke jeg har noen å snakke med om det, siden vennene mine studerer eller går folkehøgskole i andre byer. Føler ikke jeg kan åpne særlig opp om dette med kjæresten min heller og hvis jeg prøver å snakke med familien om det så bare begynner vi å småkrangle. Jeg føler meg så alene og det eneste jeg kan gjøre er å holde ut til året er ferdig, men det er så forferdelig tungt til tider at jeg blir så sliten og skulle ønske at jeg forsvant.Avatar

Små gleder

april 3 2018 - 23:32
Hei, leste innlegget ditt og føler veldig med deg. Har ingen enkel løsning på dette til deg men prøver uansett; du har familie, og du har kjæreste... gled deg over dette.

Ellers ville jeg kontaktet fastlegen og hørt om det kan være noe samtaleterapi som kan funke. Og så har du dette forumet her, som hvis det brukes riktig kan hjelpe deg og mange andre.
Til forsiden