Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

gråter i søvne

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

gråter i søvne

okt 5 2016 - 01:48
Kjæresten min var utro mot meg for ca 6mnd siden. Det skjedde kun en gang, han var veldig full og personen det skjedde med er en veldig pågående person. Han fikk med en gang dårlig samvittighet og jeg fikk derfor også vite det med en gang. Han har ingen kontakt med henne nå i etterkant. Jeg ble helt knust når jeg fikk vite det, det var så vondt og utenkelig. Jeg handlet så klart raskt og "forlot" han i to dager før jeg kom tilbake.

Jeg har "tilgitt" han da jeg visste innerste inne at det var et engangs tilfelle, og har valgt å ikke la dette ødlegge 3 ellers supre år. Snakket en del med hans mor som fikk meg til å innse hvor spesielt det vi har er, og at jeg vil ikke gi slipp på det. Hun var den personen som hjalp meg mest gjennom dette (han fortalte det til henne).

Problemet mitt nå er at jeg ikke klarer å slutte å tenke på det. Jeg er ikke redd for at det skal skje igjen, for jeg vet jeg kan stole på han. Men det er bare den smerten som ble påført meg da jeg fikk vite det. Det var så vondt, og jeg får vondt i magen bare jeg snakker om det. Er redd for at jeg aldri skal klare å komme meg over det, for jeg vil bare ikke føle det sånn.

Når vi er sammen så tenker jeg ikke på det, men hver gang jeg er alene eller jeg ser noe på TV eller hører en historie så begynner jeg å tenke på det. Blir kvalm og nesten vanskelig å puste. Drømmer mye fæle ting, og har hørt jeg kan gråte i søvne. Merker det tærer skikkelig på meg.

Vet bare ikke hva jeg skal gjøre.
Til forsiden