Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

glede tekst

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

glede tekst

feb 16 2021 - 23:27
eg vil skrive en tekst, til alle dere her inne, men eg veit ikke kas ord eg skal bruke, siden det er så mange ulike personer her inne.
eg vil fyrst og fremst starte med å skrive lit om livet, Siden det er jo det som på en måte knyter oss bruker sammen her inne. At vi alle søker etter noen. og det er jo son vi mennesker er bygd opp, at vi søker nærhet og kjærlighet, men viktigeste av alt så er det å kunne følle på tilhørighet. For det er det å kjenne på at man har en tilhørlighet, vil igjen gjøre at vi kan kjenne på at vi og ha en verdi. så selv om livet følles tungt og vanskelig, så gjelder der bare og jobbe harer, selv om det ikke gjer noe mening, så vil du se det til slutt, når du står på toppen av fjellet. det er det som er livet. så til deg/dere så som som sliter og har det tungt, det vil komme betre dager, bare holdt ut, Så husk på det at Du har en verdi.
Avatar

Hei

feb 16 2021 - 23:36
Så koselig dette var av deg da.Så omtenksom du er.
Til forsiden