Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

et valg

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

et valg

okt 21 2019 - 22:46
skulle ønske man kunne bestille en time en plass ,hoss en lege å man kunne satt opp en plan for sin tid. skulle ønske man kunne få et ryddig selvmord, uten gris og scener som kommer som et sjokk for de øyne som måtte se det i ettertid. Skulle ønske det var et alternativ man hadde litt som å føle at man ikke er helt alene i det og den ryddigheten.

livet er ikke forferdelig det er bare kommet til en tid der alt har tatt slutt og den slutten leves om og om igjen.

en dag skal det bli fredelig.
Avatar

Re: et valg

okt 22 2019 - 19:10
Jeg tror det er viktig at du snakker med folk og føler at du tilhører sammfunnet. Er det vanskelig å skaffe deg et nettverk, å kjenne folk ?
Avatar

Re: et valg

nov 4 2019 - 15:11
Det finnes ingen smertefrie og hygienisk rene selvmord. Det finnes ihvertfall ingen måter å gjøre det på uten å traumatisere familie og venner. Selv profesjonelle henrettelser kan gå galt. Deprimerte pleier å oppsøke leger og psykologer for å bli friske. I de fleste tilfeller er det mulig å bli bedre.
Til forsiden