Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

et dikt jeg har skrevet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

et dikt jeg har skrevet

mars 21 2022 - 12:33
Psykisk Knekt.

Når du vil noe og får vite at du har fått noe som en sykdom som gjør at du har kun 2 år og leve.jeg Tenker ofte på det hva om det var meg.hva har jeg igjen og gjøre før jeg ikke eksisterer lengre.
Jeg ser over mine drømmer og blir trist når jeg ser at dører er låste og får høre at.(her har du ikke noe og gjøre).Jeg ser folk og andre gå forbi men jeg føler.folk går igjennom meg
Vennskap ble bare et pulver som blir vasket vekk Hver Gang det Regner.jeg har mistet Alt.Fikk høre At Jeg Måtte Finne Venner.når jeg Prøvde Det . Det ble over Internett og der møtte jeg den mørke siden.
Full av Misforståelser og oppdiktet Juging.Folk liker og leke og Finne Opp ting for og Trekke meg ned i Sølepytten.men når alle skal være så sensitive og Krenka.Fallhøyden er høy fra fra Fjelltoppen jeg står på.
Der står jeg og lurer på om jeg skal hoppe Utfor og Si Farvel til alle.noen skjønner ikke at dem driver meg til Døden.dem gjør meg Syk.Jeg har Gått mot et Endepunkt Snart.Jeg er Redd For Og Dø.Men Og Dø det kan skje Fortere Enn Noen Veit.Fordi Alt er Kjedelig.og det og være.Psykisk Knekt.
Jeg prøvde lenge og se og oppsøke kjærligheten. Jeg fikk en kul og søt jente som jeg kalte jenta mi. Men det gikk et år og vi mistet hverandre
Jeg ble knust i flere biter på gulvet.
Jeg trodde jeg hadde en masterplan
Men nei. Alt blir borte fortere en du veit. alt du husker som var godt vil du holde fast i . i en stormvind av tiden som føles som drar deg frem med tvang. Psykisk Knekt er som å være Utbrent av tiden. Det er en tung verden full av regler og lover
Jeg ikke engang skjønner.
Jeg savner og bare være meg
Hvordan skal jeg finne rommet mitt når jeg hører det blir varmt sagt det skal være et rom for alle.
Avatar

Det var veldig veldig fint

mars 25 2022 - 19:00
Kjenner meg utrolig mye igjen i mange av følelsene dine og har også hatt det på en lignende måte. Alt det du beskriver
Husk at du ikke er alene og at vi er flere som støtter deg.
Utbrent av tiden var en veldig treffende definisjon. Jeg er også veldig knekt.
Avatar

..

mars 27 2022 - 17:46
Veldig bra skrevet. Trist også. Det er veldig sant i det at man kan dø fortere enn man aner og folk tror. Jeg har også tenkt på døden at jeg ikke orker mere. Fikk tanken på at det var min egen begravelse i hodet. Jeg har også vært redd for døden. Jeg har også opplevd å blitt knust av kjærligheten. 2 ganger. Det sitter igjen som et stygt arr. Det med kjærlighetssorg er vell kanskje det verste man kan oppleve. Man traff noen som gjorde livet ditt bedre også tar det plutselig slutt. Det er ikke lett å bandasjere hjertet da. Det kan føles ut som det blør og aldri stopper..
Til forsiden