Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

ehi

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

ehi

jan 5 2020 - 00:50
Jeg skrev en e-post til en psykolog i trondheim, hvor jeg forklarte hvordan jeg har det i det siste fordi jeg ikke tåler all smerte jeg har lenger. Jeg kommer til å ha en mental breakdown in a way.
og jeg vil ikke falle i depresjon igjen. De svarte på e-posten og sa at det vil koste 1000kr cicrca i timen, hvis ikke siden jeg er student, snakk med skolepsykologen.
Men jeg er redd for at hvis jeg forteller alt, om hva som skjedde med meg, og spesielt om hvordan jeg føler. Også jeg vil ikke som skolen skal ringe familien min
Avatar

Re: ehi

jan 5 2020 - 01:30
Skolepsykologen har taushetsplikt, så det er ingen fare. Eneste unntak er hvis du er under 16 år. Du kan også snakke med lege for å få hjelp til behandling, f.eks via helsestasjon for unge, eller fastlege. Og det trenger ikke koste så mye å gå til psykolog. Det er billigere hvis du finner en såkalt avtalespesialist, hvor du kun betaler egenandelen frem til frikortgrensa er nådd.

Hvis du søker på nett etter psykolog med driftstilskudd, så finner du mer info via nettsidene til helfo eller helsenorge. Skolepsykologen eller lege kan sikkert også gi deg mer info om dette. Lykke til videre med behandling.

Til forsiden