Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

det er bare EN person i verden jeg hater.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

det er bare EN person i verden jeg hater.

des 28 2016 - 23:29
jeg er ei jente på 16 år. Det er bare en person i hele den vide verden jeg hater, og den personen hater jeg virkelig. Hun er stygg. Hun er tjukk. Hun gjør alt feil, klarer ikke få til noe. Hun tror hun er etterlengtet, men hun har bare sex med alle - og det er de billigeste tilbudene som lager de lengste køene ikkesant? Hun har fæle arr over hele venstrearmen og noen store på håndleddet på høyrearmen og langt nedover begge beinene. Hun veier altfor mye iforhold til de andre rundt seg. Hun bruker ikke sminke, men hun bruker for mye sminke. Hun tror hun er smart, men det går rykter om at hun har sex med lærerne for å få de bra karakterene. Hun har en stemme inne i hodet som konstant forteller hvor dårlig hun er, og når hun gjør en feil får hun angstanfall - som da skjer hele tiden siden hun gjør alt feil. Det er bare hun i hele verden som jeg hater. Den eneste personen jeg vil torturere, terrorisere og drepe. Og det er den personen jeg aldri kan komme meg fysisk unna, for den personen er meg selv.
Avatar

Og det er den eneste personen....

des 29 2016 - 23:51
i verden du trenger å elske. Eller iallefall virkelig like.
For å få et bra liv.

For å ta tak i det du skriver om denne hatede personen, "men det går rykter om at hun har sex med lærerne for å få de bra karakterene"
Da kan det tyde på at dette er en person som faktisk får bra karakterer på skolen. Det demonterer ryktet om at denne personen ikke er smart. For det er de smarte som får bra karakterer på skolen, de som liker å samle kunnskap. De som liker å lese.
Derfor gjør denne personen heller ikke alt feil, hun får bra karakterer. Det er ikke feil. Ikke utfra et skoleperspektiv, det er meningen at en skal få så gode som mulig karakterer på skolen.
Og det er ikke feil utfra et livsperspektiv, du har flere utdanningsmuligheter med bra karakterer.

Håper at du begynner å like denne personen, som er deg.
Hun har det ikke så bra, hun fortjener omsorg fra deg. Og de rundt seg. Heller enn hat.
Avatar

kjenner meg igjen

des 29 2016 - 23:55
Hei!
Kjenner meg virkelig igjen i det du skriver! Sender deg en melding! :)
Avatar

svar: Iteorien

des 30 2016 - 02:43
tusen takk. setter virkelig pris på at du tar deg tid til å skrive dette, det betyr mer enn du tror.
Til forsiden