Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

depresjon

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

depresjon

aug 26 2016 - 21:36
Er det noen her som vet om det finnes chatte-tjenester med helsepersonell som er døgnåpen?, er ikke komfortabel med å snakke med et ukjent menneske om hva som tynger meg over telefon.

I dag som så mange andre dager rant siste kornet av håp ut av timeglasset, og viljen og styrken til å fortsette mangler. Jeg evner ikke å komme meg ut av den negative spiralen og forstår at jeg trenger hjelp, men det å skaffe seg hjelp i seg selv er en kamp. Jeg står her alene, mine venner klarer ikke lenger å se meg der jeg er, og jeg føler meg som en belastning. Jeg har vært her før, jeg har vært i terapi, men jeg er tilbake. Tilbake til det utrygge trygge. Jeg føler at jeg selv har plassert meg her og at jeg mangler styrken, viljen og håpet for å komme meg opp. Jeg orker rett og slett ikke så mye mer.
Jeg skal ta kontakt med fastlagen min om rekvisisjon til terapaut, men basert på tidligere erfaringer tar slikt tid, og jeg føler at min tid renner ut.

Vet noen om et form for mottak man kan henvende seg?

Jeg er redd og jeg er alene.
Ikke som en metafor, men helt bokstavelig. Jeg er alene.

Takk for svar
Avatar

Re: depresjon

aug 26 2016 - 21:47
Jeg kjenner ikke til noen slik chatte-tjeneste. Men det er jo et faktum at folk får hjelp av å snakke med noen når de er i krise.

Hvis du tar mot til deg og ringer en hjelpetelefon, så vil du kanskje oppleve at det var verdt et lite skritt utenfor komfortsonen? Hva har du å tape?

Jeg har vært plaget av tilbakevendende depresjoner i 20 år. Det "positive" med min erfaring er (jeg vet at det kan høres veldig banalt ut - og for alt jeg vet har du enda lengre erfaring enn meg), er at uansett hvor ille situasjonen blir og uansett hvor sterkt jeg føler at dette helvetet aldri kan ta slutt, så vet jeg at det kommer bedre tider. Jeg har opplevd det så mange ganger.

En annen ting: Det er sant at du sikkert må vente en stund fra legen lager en henvisning til du får time hos terapeut. Nettopp derfor bør du få en slik henvisning så snart som mulig. Ikke utsett det.
Til forsiden