Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

blir bare verre

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

blir bare verre

mars 29 2022 - 15:43
Idag på morgen knuste pappa tv i stua. Hver gang stat minister er i tv så blir pappa så sint og begynte å grine. Gjør alt for å spare penger. ikke bruke strøm. Uansett så har vi bare mindre og mindre mat. medisiner kan vi ikke kjøpe hver måned depresjon er blitt verre og verre. pappa har sluttet å ta medisiner som er livs viktig for han for å hjelpe meg men vi har ikke nok. venner på skolen har fortalt om at middag spiser di ikke hver dag lengre for di har ikke penger nok. Har vært deprimert lenge og har fått alltid hjelp med medisiner men aldri hatt det så vondt og det blir bare verre. gutt 13 år
Avatar

Hei

mars 29 2022 - 15:52
Jeg vil råde deg til å snakke med f eks helsesøster på skolen din. Hen kan lytte og kanskje kan du og eventuelt familien din få hjelp. Det er viktig at du har noen trygge voksne som du kan støtte deg på i noen år til og det høres kanskje ikke ut som faren din klarer å være den personen for deg nå som han sliter så mye.

Føler med deg og håper du oppsøker hjelp!
Til forsiden