Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

behov for å rømme

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

behov for å rømme

des 22 2015 - 01:43
Vet ikke om det kan kalles depresjon, men jeg føler lite interesse for "virkeligheten". Nesten alt dreier seg om å flykte fra den. Er det flere som har det sånn at de ikke takler å være i virkeligheten, men prøver hele tida å unngå å tenke på den?

ps.Liker ikke å være her heller egentlig..

Avatar

Jeg har det også sånn

des 22 2015 - 01:59
Samfunnet har alltid vist meg en kald skulder så jeg har det også slik. vil ikke ha noe med samfunnet å gjøre så unngår det mye som mulig. derfor liker jeg å drømme meg bort i spill, og skrive fortelinnger/noveller for meg selv, og drive med mine egne hobbyer. men har heldigvis ingen som tvinger meg til å "være med" så jeg kan bare fortsette i min egen drømmeverden, der jeg trives best!
Avatar

Re: behov for å rømme

des 22 2015 - 21:33
Jeg har det også sånn av og til at jeg får lyst til å rømme, men for meg handler det mest om å rømme fra meg og livet mitt.
Vi helst være alene å slippe og forholde meg til andre.
Avatar

Re: behov for å rømme

des 27 2015 - 18:42
Jeg kan i høyeste grad si det høres kjent ut... Både ute og hjemme egentlig. Og da " skrur " jeg av tanker og følelser . Man blir jo helt jul og tom til slutt. Jeg føler meg på siden av verden, høres ut som du har det litt sånn og.. Klem til deg , ingen gode tips, jeg jobber med det selv
Til forsiden