Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

alt føles bare dritt

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

alt føles bare dritt

april 6 2017 - 11:01
jeg har det egnt ikke bra med meg selv om jeg er lei av alt, jeg sliter selv med adhd og folk snakker dritt til meg om det, jeg prøver alt jeg kan for at folk skal like meg fordi jeg ikke trives selv om ikke liker meg selv og er veldig usikker. jeg smiler hele tiden når jeg er i offentlighet men når jeg er hjemme så bare griner jeg og er deprimert. mamma sier bare dritt hele tiden til meg og hun vet ingenting om hva jeg går igjennom, hun fant ut at jeg har kutta meg og hun sa det til alle lærerene mine som gjør at jeg ikke vil på skolen lenger . når hun fant det ut så sa hun bare et "javel? du gjør det sikkert bare fordi at du skal få oppmerksom het din hore! jævla drittunge"
Avatar

Re: alt føles bare dritt

april 6 2017 - 13:55
Jeg ser at din mor ikke har et godt utgangspunkt for å hjelpe deg. Kan jeg spørre deg hvor gammel du er? Hvordan er tilbudet til helsesøster/rådgiver på skolen?
Mange kommuner har helsestasjon for ungdom, der søkte jeg hjelp og de var veldig åpne, milde og snille.
Ellers har du mulighet til å snakke med fastlegen din. Optimalt ville det være bra å få din mor med til samtale på familievernkontor, for det er ingen måte å møte et problem på. Det kan se ut som at hun har forsøkt å hjelpe ved å ta kontakt med skolen, men hun virker noe rådvill. Det er vanskelig å lese hennes personlighet utifra det du beskriver. Det var en vanlig feiloppfatning tidligere at noen kuttet for oppmerksomhet. Men det er nokså utdatert. Muligheten er der for at hun ganske enkelt ikke kan noe om selvskading, at hun har blitt redd og sjokkert, men det er vanskelig å vite.
Uansett ville jeg prøve å finne noen du kan snakke fortrolig med. Noen som kanskje også kan hjelpe din mor til å forstå deg, og deg til å forstå din mor, slik at dere får en bedre relasjon.
Jeg vet denne biten er vrien, men prøv å gi f*** i hva andre sier til deg. Det finnes titalls av grunner til hvorfor de velger å gjøre som de gjør. Kanskje vil de bare tulle. Kanskje vil de såre. Kanskje vil de hevde seg. I beste fall mente de ikke å skade deg. I verste fall har de alvorlige personlighetsbrister som ikke har noe med deg å gjøre. Du var bare utvalgt skyteskive. Hadde det ikke vært deg, hadde det vært noen andre, med andre ord er det ingenting galt med deg. Alle er forskjellig fra hverandre. Noen er gode på noe og dårlige på noe annet. Det er universelt, ikke noe å henge seg opp i. Å mobbe andre for dette er å skyte seg selv i foten, med mindre man er mester i absolutt alt. Så prøv å gjennomskue kommentarene. Selv om de er rettet mot deg, forteller de egentlig mer om personen de kommer fra.
Til forsiden