Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Wellbutrin

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Wellbutrin

des 18 2018 - 20:43
Noen som har erfaring med wellbutrin mot alvorlig depresjon???? Eller noen som har kommet ut av en alvorlig depresjon som har noen gode råd?
Avatar

Hei

des 18 2018 - 21:12
Hei. Har ikke erfaring med den medisinen. Men strevet med alvorlig depresjon selv, og gjør vel nesten det litt akkurat nå også.. Skulle jeg dele et tips, så er det å gjøre aktiviteter der du føler Flow når du har osk til det. For meg er det å sykle og å gå på ski.. Da "sklir" man rundt i naturen.som jo på en måte er en Flow-opplevde da.. Jeg synes ikke løping gir meg helt det samme, og du får liksom "ingenting gratis", på ski og sykkel kan su skli litt ekstra rett frem og i nedoverbakker, og får samtidig trening.. :)

Eneste tipset jeg klarer å komme p nå med en gang.
Avatar

Re: Wellbutrin

feb 3 2019 - 12:06
Wellbutrin har ikke hjulpet på min depresjon. Jeg fikk mer energi, men var like deprimert. Bivirkningene jeg fikk var søvnløshet, uro og hjertebank. Ingen negativ effekt på vekt, apetitt eller seksualitet. Har du også angst, vil jeg anta wellbutrin kan forsterke denne. Men alle responderer ulikt på medisiner, så man må bare prøve seg frem.
Avatar

Re: Wellbutrin

feb 3 2019 - 14:09
Jeg har selv gått på wellbutrin og for meg hjalp den ikke i det hele tatt på depresjonen. var som å ta en placebo pille.
Men etter det jeg ble fortalt så blir denne tabletten mest brukt til å øke tiltakslyst. at man liksom får et ekstra lite push så man orker å gjøre noe selvom man er deprimert. Ikke å ta vekk selve deprisjonen.
Til forsiden