Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Vurderer selvmord

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Vurderer selvmord

sep 19 2016 - 23:48
Jeg har prøvd og tenkt på å ta mitt eget liv før på grunn av en kort liv med mange nedturer.

For drøyt 2 år siden tok fosterbroren min sitt eget liv, jeg fikk egt ikke lov til å se han på sykehuset når han ankom dit, men valgte å snike meg inn på sykehuset for å se han etterpå... Der fikk jeg se broren min med et kulehull i hodet og blod på store deler av overkroppen. Jeg angrer ikke på at jeg så han der, men jeg har fått traumer/ bilder av han på sykehuset i ettertid.

Jeg har alltid hatt et høyt press på å gjøre det bra på skole, jobb og hjemme. På toppen av det hele gikk jeg gjennom en tøff skilsmisse som slet ut alle i familien og jeg endte opp som han som fikk alle i godt humør og prøvde å gjøre det bra med venner, skole, jobb tillegg til å passe på alle hjemme.

Jeg er deprimert, jeg sover 2-5 timer om natta, jeg er avhengig av røyk, snus og alkohol. Jeg tar piller som jeg finner og får av venner for å lette på tanker og press. Jeg har begynt å gjøre ulovlige ting som oftest ender med at jeg må løpe fra politiet som gir et adrenalinkick, men også et lite livsgnist. Jeg vet det ikke er bra og prøver å slutte med det meste.

Jeg har snakket med psykolog, lege og politi om dette før men jeg føler ikke at det hjelper. Så jeg prøver en siste gang her. Beklager om det er dårlig skrevet (gutt 17)
Avatar

Re: Vurderer ...

sep 20 2016 - 06:47
Du har høgt press på deg, ja. Det er lett å seie at "kunsten er å vere nøgd med det ein har". Tok lang tid for meg å kome dit, men det har fiksa på søvnproblema. Når ein er så sliten ser ein heller ikkje utvegar. Kan ikkje gje deg gode råd, ynskjer at du kan slappe av litt innimellom og finne utvegar.
Avatar

Hei!

sep 20 2016 - 09:09
Hører at du sliter veldig.. Om du vil ha noen å prate med så er jeg her. Bor i Trondheim, så kanskje du bor i nærheten?
-J19
Avatar

Hei

sep 20 2016 - 10:12
Leit at å se å at du har det så vondt. Oppfordrer deg til å skrive inn til veilederne på sidetmedord.no og få i gang en dialog med dem. Det å dele tunge tanker med andre kan gjøre dem litt lettere å bære. Chatten vår er åpen i morgen, onsdag fra 17-20, kanskje det er noe som du også kan forsøke. Håper å høre fra deg.

Hilsen
Administrator
Avatar

Takk for tilbakemeldinger

sep 20 2016 - 18:48
Bajol1997 jeg setter veldig pris på tilbudet, men jeg tror vi bor litt langt unna hverandre til å møtes men ellers tusen takk!
Avatar

Hei

sep 22 2016 - 00:43
Så trist å høre. Jeg føler med deg og forstår at du trenger en utvei. Jeg har selv vært der - men det som alltid har trekt meg tilbake var å tenke på hvor egoistisk av meg å ta mitt liv da jeg har så mange som tar skade av det i etter tid. Det er alltid vondt for de etterlatte, og hvis du ikke klarer bære smerten, legg det over på andre. Fordi ingen smerte er større en et tap av et verdifullt liv. Det har du selv opplevd, da din fosterbror tok et forferdelig trist og urettferdig valg. Jeg forstår deg og jeg tenker på deg. Men jeg vil få deg til å forstå hvordan det er for andre å oppleve at du har det slik, uten å få sjangsen til å kunne hjelpe. Fordi det er nettopp det selvmord er - et tap for alle. Noe som kan ha blitt forhindret, bare noen hadde fått muligheten til å strekke ut handa og hjelpe deg opp. Du har et stort potensiale når du velger å skrive i dette forumet, og det setter jeg stor pris på. Det betyr nemlig at du fortsatt har en stor sjangse til å få lettet byrdene av skuldrene dine, og i framtiden leve et bedre liv som ikke er verdt å gi opp på. Tenk på meg, her jeg sitter midt på natten og tenker på deg, bruker tid og krefter på å få fram et budskap som ikke kan læres gjennom ord - 'men igjennom opplevelser. Jeg har tro på deg. Husk meg opp i alle følelsene.

Beklager hvis dette innlegget ble litt vel rotete, men jeg skriver akkurat deg jeg tenker og føler. Jeg håper du kan finne tro og motivasjon igjennom ordene, selv om at jeg skjønner det er vanskelig. Håper å høre fra deg, hvis du tror jeg er en person du kunne tenke deg å prate med.

Masse lykke til. Du er sterk.
Til forsiden